Mit gondoltok az iPhone X-ről?
Nekem nagyon tetszik de többet vártam. Magam sem tudom mit, de nekem nem volt meg ez a "húha".
Pozitívum:
Előlapi kamera(rák)
Kijelző(felbontás ,oled,nagyság)
A11
FaceID
Negatívum:
Kevés szín
64gb....
Nem szép a hátulja(a 8 é szebb)
Nincs airpods a dobozban.(szerintem ez elvárható lett volna)
Az árat nem tudom, hova tenni. Nekem pozitív mert sokkal többre tippeltem.
Ha pontoznom kéne akkor 10/8
Szóval igen, összeségében tetszik, lehet be is ruházok egyre.
#1 Na majd, ha kijön, akkor tuti lesz gyorsasági tesz fent a YouTube-on az A11 chip-el tuti odaveri a szarsung-ot :D
#3 Nekem is fura a kinézete a felső csík miatt, kívácsi leszek, hogy nem lesz-e zavaró :D Na de majd meglátjuk élőben :D
#5 Ilyen áron valóban elvárható lenne az AirPods. Mondjuk én is sokkal többre tippeltem, nekem is pozitív csalódás az ár, már ha az új samsung telefont is nézzük :D
#6.Igen, csak gyakorlatban pedig mi használja ki azt az erős SoC-t?
Jelenleg nem sok minden...
Ez is E-pénisz méregetésre jó...
Kérdésre:
Követi trendet, az Apple fanok hasra esnek a rengeteg innovációtól akik viszont tisztán látják a dolgokat tisztában vannak hogy semmi extra.
A többségét már tudták az eddigi Flagship-k.(illetve még hátra van a Pixel 2 ami biztosan pariban lesz az iPhone X-el, illetve a V30 se ígérkezik rossznak)
Egyszerűen túl telített a piac és nem tudnak újat kitalálni.
Ha valaki nem dicséri akkor lepontozod????
Pedig a 4 . választ csak belinkeltem.
Szégyelld magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!