Ti mit gondoltok az iPhone 7-ről?
Androidos vagyok, de elég nagy marháság, azt a telót azért lehordani, mert itunes-al tudsz zenéket rá tenni. Ott a spotify is, azzal is lehet rajta zenéket hallgatni.
Amúgy meg brutál jó hardverű teló, király kamerávál. De szerintem nem akkora nagy szám, mert pl egy 6s-ről nem nagyon éri meg váltani.
Majd a 7s, az lesz a döfi.
Ez egy "hátrány" szerintem (iphone tulaj) is...
Se képet/zenét nem lehet rátenni itunes nélkül, viszont semmiből nem tart... Itt kb "nem egy mappába" húzod bele a zenéket hanem az itunesben kiválasztod a telefonodon belül a "zene" részt, azt másolod.
[Ami genyaság, hogy nincs mappánkénti rendezés, de ebbe ne menjünk bele]
Képeket meg csak szinkronizálni lehet, de abból te a telefonról törölni nem fogsz tudni.
Nekem bejön amúgy az i7 bár inkább a plus modell ami közelebb áll, mert nagyobb.
Semmi különös, 6s jobb kamerával (na jó, ezerszer jobb kamerával az igaz), meg elvileg gyorsabb is lett, bár szerintem ezt nem lehet érzékelni :D
Ha lenne rá pénzem, inkább megvárnám a követhező Iphonet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!