Mit gondoltok az iPhone 7-ről?
Még nincs semmi sem bejelentve, így csak a külsejét lehet sejteni pletykák alapján. Ezek alapján:
-szerintem szebb, mint a 6(s) volt, de csökkenő készülékeladásokra azzal válaszolni, hogy egy szinte azonos designt hoznak ki, nem tűnik túl logikusnak
-3.5-es jack eltávolítása megint csak egy antipatikus lépés.
-kamera alighanem érdemben fog fejlődni (nagyobb az optika)
-"virtuális" (3D touch-os) home gomb érdekes, de szerintem nem egy vásárlókat csalogató feature.
Amit még rebesgetnek, hogy 32GB-os lesz az alapmodell memóriakapacitása, amelynek már nagyon itt volt az ideje.
Kíváncsi vagyok, milyen rejtett újdonságokkal készülnek (kijelző képpontsűrűség növelése esetleg?), mert ez így elég soványnak tűnik.
Nekem nem teszik a 7. (Ha tényleg olyan lesz)
Az antenna csíkok ugyan nem tetszettek sok embernek, de az áthelyezésével meg olyan semmilyen lett a hátlap, üres. Akkor inkább a 6S design.
A nagy kamera is elég hülyén mutat. Ez így inkább visszalépés lesz, mintha kifogytak volna az ötletekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!