Mit gondoltok arról az új hírről hogy az iPhone 6 és 6 plus kijelzője 2 év után nem érzékel, tönkre megy?
Igaz lenne vagy csak megint lejárató kampány ? Marketing fogas.
Akinek fogalma sincs az ne írjon.
Cikk: [link]
Ha egy Apple készüléket érintő problémára derül fény, akkor az mindig "nagyot szól", legyen bármilyen apróságról is (lásd még bend-gate).
Itt viszont még nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a probléma, de ha valóban tömegesen mennek tönkre a készülékek, akkor Apple alighanem javítani fogja garancián túl is (MacBookoknál volt már rá többször is példa).
mennyi esélyt adsz rá, hogy lejárt garis készülékeknél is javítani fogja?
imei szám alapján fog csak menni ez akkor? beviszed a 2,5, 3 éves ksézülékedet és javítják? a kapsz egy újat elképzelhetetlen nem?
ugye azt nem úgy gondolják, hogy csak számlával lehet majd érvényesíteni?
mert én pl 2. tulaj vagyok (6 plus) és csak a régi jótállási jegyet kaptam meg, dehát azon is vannak adatok.
Nekem kijött ez a probléma, egyelőre "szavatossági garanciát" érvényesítek majd kiderül mit mondanak a szervizben.
Én nem hiszem hogy "lejárató kampány" lenne ha rengeteg embernél jelentkezett ez a probléma
Szerintem széria szám alapján fog menni amúgy (legalábbis az ishight-nál így van)
ha csak seria szám alapján lesz mint mondjuk a [link]
hoz akkor csak a teló.
De ha kapsz egy számlát, még ha nem is a te nevedre szól (de magán személyre) akkor érvényesítheted SZERINTEM.(legalábbis én számlám anyám nevére szólt, vittem meghatalmazást is de nem kérték)
garanciát tudsz de alapból 1 évre szól, szavatossági jótállás +1 év (ezt csak az kapja aki magánszemély/ha cégre szól akkor nem)
Valamit ha olyan javítás lesz mint amit linkeltem akkor m1, csak a teló kell elvileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!