Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ösztöndíjból vállalhatók be...

Ösztöndíjból vállalhatók be telefont részletre?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 04:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy állsz a matekkal? Csak ki tudod számolni hogy mennyit tudsz kifizetni.
2017. szept. 13. 06:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valamilyen mobilszolgáltatónál veszed, akkor elméletileg igen. Csak rendeld online, házhoz vagy pick pack ponthoz. Engem most szivatott meg a telekom, hogy az üzletbe rendeltem, és a 0 Ft átvétel helyett a készülék 50%-át kérték, mert új előfizető vagyok.... :D Ha nem oda rendeled, akkor lehet részletre. Viszont ha pl Media Marktba vagy egyéb ilyen üzletben veszed, ott ugye áruhitel van, azt viszont ösztöndíjra nem adnak, csak ha a banki átutalásnál munkabér van írva a megjegyzésbe.
2017. szept. 13. 07:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Na igen ezért kérdeztem :) köszi
2017. szept. 13. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert felhívtak, hogy ígyis kell előleget fizetni készülékhez, ha új előfizető vagy, de hogy mennyit, azt majd csak kézbesítéskor derül ki, előtte nem. Általában a készülék 50%-a.
2017. szept. 13. 17:49
 5/6 A Tengerész ***** válasza:
Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de fogadd meg egy öreg ember tanácsát, ingyen adom, SOHA semmit ne vegyél hitelből, vagy részletre, MINDIG AZ ELADÓ JÁR JÓL,TE SOHA. Mindig csak azt vedd amire megvan a pénzed!
2017. szept. 15. 07:55
 6/6 -Jani- válasza:
Részletre telefont? Úgy gondolom, hogy 25-35000Ft körül nagyon jó kártyafüggetlen készülékeke kaphatóak amik lényegében egy átlag felhasználó igényeit bőven kielégítik. Persze nem lehet vele villogni hogy iphone meg S8 Galaxy, de nem hinném hogy egy ösztöndíjból gazdálkodónak a fenti kategóriás telefonra van szüksége. Egy ilyen üzleti telefon legyen a managerek játéka, neki nem gond annak a megvétele. Előfizetést (de inkább feltöltős kártyát) meg ott veszel hozzá ahol tetszik, akkor váltasz csomagot/szolgáltatót amikor csak akarsz. Megveszed részletre két év hűséggel, annyi idő alatt bármelyik mostani csúcs telefon is ciki lesz olyan körökben ahol ez alapján ítélnek meg, de legalább kamatokkal meg kezelési költségekkel többet ott hagysz mint az az összeg amit fentebb írtam, és legalább ki is vagy szolgáltatva a szerződés miatt... Tényleg erre van szükséged?
2017. szept. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!