Más is utálja a Huawei telefonokat?
Nekem most a Huawei P9 Lite 2017 van. Tesóm beszélt rá a Huaweire, mert neki is az van milyen szuped. Magenta 1 díjcsomaghoz adtàk kedvezményesen, tényleg nem volt drága. Viszont lefagy állandóan, a kamerája pocsék. Egyszer leesett betört a hátlapja, szétvált a kijelző... Tudom használni, tokban nem is látszik, biztosítás is van rá.
Mire fel ez egy ilyen jó márka? Nem vagyok Iphone párti, de a 4 éves iPadem tökéletes, sohasem fagyott le, semmi.
Ezen meg a Facebook alkalmazást nem tudom használni.
P9 Lite...
Oké, hogy ezévi modelljük, de azért álljon meg a menet - Lite verzió!!! Ez nem a zászlóshajójuk, nem a sima P sorozat, vagy a Mate, mert az a zászlóshajójuk, mint a Samsungnál a S, vagy a Note széria.
iPhone-való való összehasonlítás, ezért sem állja meg a helyét, mert ők csak csúcsmodelleket dobnak piacra... Talán az SE a kivétel ebben.
Nekem Honor 8-am van, Huawei almárkája és az nagyon jó. Ezt választottam, a Lite verziók helyett és nem bántam meg.
A földhözvagdosott, szétesett és a biztosítás ellenére meg nem javított készülékek tényleg ennyire gázosak.
bármilyen márka.
"TopDávid néven itt a Samsungfan... :)"
TAPASZTALT Samsungfan. Galaxy S5öm van 3éve azóta se panaszkodom, pedig játszom vele meg zenét hallgatok meg napi 8órát nyomom. Több évig fogom még használni.
(Mielott lepontozol most szolok h akkor mas fan vagy es feltekeny lettel samsungra.. c: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!