Iphone, Samsung, LG, Sony, Huawei, HTC, Xiaomi, vagy szerintetek melyik cég gyártja a legjobb telefonokat?
Iphone:Nekem magával a telefonnal nincs bajom, hanem az IOS-el, számomra túl zárt.
Samsung:Egyre szimpatikusabb gyártó, rengeteget fejlődött bár az ár/értékben nem a legjobb de a következő telefonom Samsung lesz.
LG:Számomra végleg elásták magukat az N5X-el, egyszerűen nem megfelelő a hozzáállásuk illetve a G2 óta nem tudnak normális telefont összerakni.(G4-N5X alaplap hiba, G5 beégő kijelző, G6 tavalyi SoC)
Sony:Talán most kezdik összekapni magukat, amivel ütnének rendesen az egy kompakt méretű erőmű.A kamera szoftvereket is normálisan megírhatnák végre.
Huawei:Felemás telefonokat adnak ki, a Honor-kat legalább mindig eltalálják.
HTC:A csúcsmodelleken kívül semmi extra, de azok a telefonok mindig megvannak a Top3 telefon között.
Xiaomi:Ár/érték bajnok, szerintem nem kell bemutatni.
A kedvenc gyártóm a Oneplus, nagyon jó telefonokat gyártanak megfizethető áron.
A HTC zeneileg és szoftver optimalizációban -ellentétben a Samsunggal- überelhetetlen, a kamera szokott gyenge pont lenni de 10-es szériától kezdve már ez sem áll fenn, a Huawei szoftverileg egy logikátlan, átláthatatlan katyvasz, a Sony support kritikán aluli, képesek bugosan kiadni a szoftvert, Xiaomi minősége kifogásolható a szoftver gyalázat 3/4-e magyar 1/4 még kínai katyvasz, Iphone -meg lehet sértődni- szoftverileg jó, hardverileg vicc vagy inkább szánalom kategória ezért az árért, LG vannak igazán jól sikerült modellek és vannak nagy mellényúlások is....
Minden gyártó valamelyik modellje van van a családban, illetve a szűk ismeretségi körömben, úgyhogy mielőtt a fanok nekem esnének van tapasztalatom bizonyos modellekkel kapcsolatban és a vélemény mint mindig szabad és szubjektív:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!