Tudnátok írni telefonokat? Vásárlás előtt állok.
max ár: 65 000ft
Samsung, Huawei, LG, HTC.... vagy hasonló márkák telefonjai.
Nagyon fontos hogy "kis" telefon legyen, egy kézben is jól fogható legyen. Max hosszúság: 140mm szélesség: 70mm
Vagy ha tudnátok olyan oldalt írni ahol lehet telefonokat keresni mérete alapján akkor írjátok le. ne árukereső :)
Inkább csak képernyőméretet adjál meg, sokkal jobban jársz..
Amúgy valami kompakt okostelefont keresel? Akkor csak a HomTom HT20-at tudom ajánlani. Nem a legjobb, de 4,7 Coll. Alatta aligha fogsz jó okostelefont találni.. iPhone SE kivételével... viszont azt gondolom már nem tudod magadnak megengedni.
Itt meg, több paramétert meg tudsz adni egy okostelefonnal kapcsolatban: [link] (viszont itt is látom, hogy képernyőméret alapján tudsz választani).
Xiaomi mi5c, Xiaomi redmi 4 prime ebben az árkategóriában. Megbízható márka, de ha mégse tetszene akkor esetleg Sony Xperia XA, vagy Samsung galaxy A3, Huawei P9 lite stb..
Általában az 5 colos tellóknak a mérete hasonló az igényeidhez, szerintem azt a +-5 cm-ert vállald be, mert sokkal könnyebben találsz mobilt ha kijelző méretre szűrsz, és számottevő különbség nem igen van.
Mi a bajod az Árukeresővel??? :/
Amúgy kis méretben ennyiért szerintem a HomTom HT20 Pro a legjobb, még ha nem lenne strapatelefon, akkor is bőven megérné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!