Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok írni telefonokat?...

Tudnátok írni telefonokat? Vásárlás előtt állok.

Figyelt kérdés

max ár: 65 000ft

Samsung, Huawei, LG, HTC.... vagy hasonló márkák telefonjai.

Nagyon fontos hogy "kis" telefon legyen, egy kézben is jól fogható legyen. Max hosszúság: 140mm szélesség: 70mm

Vagy ha tudnátok olyan oldalt írni ahol lehet telefonokat keresni mérete alapján akkor írjátok le. ne árukereső :)

2017. aug. 1. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Gsmarena.com on tudsz keresni. Szerintem ez az 5coll ami neked jó,vagy max 5.5.. Sony m4 m5 elég jo készüléknek tűnik. (Nekem asus zen2 van,nagyon szeretem.. Egy kézzel kezelhető,lekicsinyitheto ha nagy.
2017. aug. 1. 13:09
 2/7 anonim válasza:
0%
Használth iphone 5S
2017. aug. 1. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább csak képernyőméretet adjál meg, sokkal jobban jársz..

Amúgy valami kompakt okostelefont keresel? Akkor csak a HomTom HT20-at tudom ajánlani. Nem a legjobb, de 4,7 Coll. Alatta aligha fogsz jó okostelefont találni.. iPhone SE kivételével... viszont azt gondolom már nem tudod magadnak megengedni.

Itt meg, több paramétert meg tudsz adni egy okostelefonnal kapcsolatban: [link] (viszont itt is látom, hogy képernyőméret alapján tudsz választani).

2017. aug. 1. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi Note 4 vagy Redmi 4X vagy Redmi Note 4X
2017. aug. 1. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Xiaomi mi5c, Xiaomi redmi 4 prime ebben az árkategóriában. Megbízható márka, de ha mégse tetszene akkor esetleg Sony Xperia XA, vagy Samsung galaxy A3, Huawei P9 lite stb..

Általában az 5 colos tellóknak a mérete hasonló az igényeidhez, szerintem azt a +-5 cm-ert vállald be, mert sokkal könnyebben találsz mobilt ha kijelző méretre szűrsz, és számottevő különbség nem igen van.

2017. aug. 1. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, elgondolkozok rajtuk....
2017. aug. 1. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi a bajod az Árukeresővel??? :/

Amúgy kis méretben ennyiért szerintem a HomTom HT20 Pro a legjobb, még ha nem lenne strapatelefon, akkor is bőven megérné!

2017. aug. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!