Melyik a kedvenc mobiltelefon márkátok és miért?
Nekem 2011-12 ig a nokia volt a nyerő, tartós volt, megbízható, könnyen kezelhető, átlátható. Mióta bejöttek az okostelefonok akkor csalódtam a nokiába mielőtt teljesen áttért volna a Microsoftra a lumiák közül csak egyet kezeltem kipróbálás képen de nagyon nem jött be.
A samsungok közül vannak jók, de én csalódtam abba a márkába mert nagyon hamar megtelik a belső memória, sok alkalmazást nem lehet áthelyezni a külső sd kártyára, és persze annyi sok felesleges előretelepített alkalmazás van hogy eleve semmi értelme. Ilyen téren csalódtam benne, bár a barátnőmnek jó samsungja van az tényleg jó.
Nekem több mint 2 éve van Huaweim és úgy döntöttem maradok annál a gyártónál. Hamarosan telefon cserém lesz és már 100% hogy maradok a Huaweinél.
Az nekem olyan mint a régi nokia, gyors, megbízható, tartós, stabil rendszere van, könnyen kezelhető, áttekinthető. Nekem csak jó tapasztalataim vannak és egyre több olyan embert ismerek akik dicsérik azt a márkát mert jó. A sógorom nagyon egy körülményes ember, amibe hibát talál az már nem kell neki, a huawei telefonokat is régen szidta azért mert kínai stb... közben már neki is az van és mondta hogy jó.
Egyértelműen a Xiaomi.
Talán ezen kívül Iphonet vennék, de mást bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!