Melyik a kedvenc mobiltelefon márkátok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 11:54
1/17 anonim válasza:
Samsung, Sony Ericsson (bar ez utobbit meg nem hasznaltam, de szimpatikus).
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem az iphone, a samsung érintőse-i, régebben a sony ericcson de mostmár nem mert szinte minden telefonja 80% ugyan azt tudja.
2009. jún. 15. 12:10
7/17 anonim válasza:
Nekem volt már:
- siemens
- nokia
- motorola
Az utolsó két telefonom MOTOROLA volt, és annyira beváltak, hogy a következő is Motorola lesz. :-) Azt viszont nem tudom, hogy mikor, a jelenlegi kétéves V3-om kifogástalan mind állapotában, mind működésében.
8/17 anonim válasza:
Nokia, Samsung.
Most Samsung van.
9/17 anonim válasza:
Nekem volt rentgeteg telefonom de a SONY ERICCSON-ok váltak be a legjobban:D A mostani már 2éves
10/17 anonim válasza:
Nekem volt már 2 Siemens, 1 SE, és 3 Nokia, de a Nokiák váltak be a legjobban nálam és az ismerőségi körömben is, így egyértelműen a Nokia a kedvencem:) Ha telefont akarok venni akkor is csak abba gondolkodok, úgy hogy a többi márkát nem is nagyon nézem meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!