Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 5,5'2 vagy 5'5 col telefon...

5,5'2 vagy 5'5 col telefon éri meg?

Figyelt kérdés

Életem első okostelefonját akarom megvenni.

Amit kinéztem az 5' méretű.

Nem tudom hogy mindennapi használatra jó lesz-e vagy inkább 5'2 vagy 5'5-öt vegyek. Ti melyik méretet választanátok?

2017. aug. 12. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik neked jobban kézreáll
2017. aug. 12. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A nagyság is csak egy bizonyos szintig jó. Én szívesebben vennék kisebb telefonokat, ha lehetne kapni mondjuk nagyobb tudásút kisebb méretben. Nem szeretem például, amikor csak egy kézzel tudom fogni a telefont, hívnak és azért nem tudom felvenni, mert a hüvelykujjam nem éri el a felvevő gombot. Szóval ahogy az első mondta, ami neked kézre esik. Menj el egy üzletbe, fogd meg a tenyeredbe. Ha a hüvelykujjaddal nem éred el a telefon túlsó szélét egyértelműen, akkor lehet akármilyen jó telefon, hétköznapi használat során bosszantó lehet.
2017. aug. 12. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy melyik éri meg, ez alapján értelmetlen kérdés, mert a méretnek semmi köze az ár-érték arányhoz!

Valakinek fontos a méret, valakinek csak a tudás számít. Én inkább ez utóbbihoz tartozom, de ha Neked a méret is számít, ahhoz Neked kell tudni az arányokat: mekkora kezed van, és hogy kicsi vagy nagy kijelző kényelmesebb-e. Meg persze a kényelmes fogás nem csak a kijelző méretétől függ, hanem maga a telefon külső méretei is, hogy milyen vastag a telefon, és a kijelző körüli káva is!

2017. aug. 12. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha használni akarod , akkor a minél nagyobb a jobb.

Sokkal jobb olvasni, böngészni és fotókat is nézni a nagyobb kijelzőn.

2017. aug. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!