RendoShop tapasztalat?
Régi a kérdés, de talán a válasz hasznos lesz.
Nos én rendeltem tőlük telefont egy iphone készülékről van szó, elvileg 1 év garanciát adnak na most én hívtam őket, hogy a telefon nem kapcsol be, az úriember nem volt valami segítő kész, a telefon középső gombjával is voltak gondok az elejétől kezdve, de azt még valahogy elviseltem. Szóval a véleményem az, hogy túl vannak árazva a telefonok, nincsen róluk eredeti kép, nem írják le rendesen, hogyha van hibája, hiába adnak rá 1 év garanciát, abszolút nem segítőkészek.
Kedves Előző!
Törjük a fejünket és sehogysem tudjuk felidézni az általad leírt esetet, pedig olyan kevés elégedetlen ügyfelünk van, hogy név szerint ismerjük őket :)
Többezer elégedett ügyfél és sokszáz, ellenőrzött csatornán leadott, közvetlenül a vásárláshoz kapcsolódó értékelés alapján, vásárlóink szolgáltatásaink minősége mellett éppen szuper-segítőkész ügyfélszolgálatunkat értékelik a legjobban és mi is erre vagyunk a legbüszkébbek.
Kérjük, privát üzenetben add meg rendelésed azonosítóját, felvesszük veled a kapcsolatot és igyekszünk segíteni neked is.
Üdv,
rendoshop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!