Xiaomi Redmi 4x telefonja van valakinek? Mi a tapasztalat vele kapcsolatban?
Redmi 4 Pro -m van, két napja vettem, de teljesen elégedett vagyok vele. Persze a 4x kicsivel gyengébb, de szerintem azokkal sincs gond. MIUI 8 van azokon is, nekem tetszik. Az aksija durván bírja reggel (6:30 kor) volt 89%-on az akku most 83%, pedig azért használom rendesen.
Az elemlámpa gyors elérése nekem nagyon tetszik, jó nem nagy dolog, de én elég gyakran használom :D Pl lépcsőházba ha sötét van szívesebben megyek csak lámpával. Feloldod a kijelzőt, home gomb nyomvatart és már megy is :)
Crash nem volt, lassulás nem volt. Apró negatívum, hogy az alsó 3 gombnak nincs ledvilágítása, így sötétbe nem is látod, de azért ha sokat használod vakon is el tudod találni a gombokat. Bár egyébként gondolom ez is az akkukímélés miatt van. Az ujjlenyomat olvasója nagyon jól működik, egyszer - egyszer előfordul, hogy nem veszi be, de akkor általában 2. érintésre már jó. Persze lehet, hogy én adtam meg rosszul a mintát és, ha egy kicsit más szögből nyúlok hozzá nem érzékeli, de ez könnyedén orvosolható, mondjuk engem nem zavar. Tényleg kb. tízből egyszer fordul elő, hogy rezzen egyet mert nem jó neki az ujjlenyomat, aztán másodjára már okés.
Az ultra takarékos módnál hátrány, hogy újraindul a telefon ahhoz, hogy aktiválódjon (Honor 6-nál ez rögtön ment nem kellett reboot). De ez is csak akkor probléma ha gyakran akarod ezt használni. Én az előző telómnál rászoktam, hogy legalább éjszaka abba legyen, az akkukímélés miatt.
Na mindegy összességébe 99% elégedett vagyok, az árát baromira megérte az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!