16gb-os telefon? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek elég 16gb ha van kb 350 zeném es olyan 1500 képem? Meg persze az alap alkalmazasokhoz gondolok itt facebookra messengerre instagramra snapchatra stb persze ha megoldhato a kepeket es zeneket sd kartyara raknam... Huawei p9 lite es p10 lite kozott vacilalok neztem teszteket esa legnagyobb kulonbseg (lenyeges kulonbseg) szamomra a tarhely, a p8 lite 16 a p10 lite 32 gb-os.2017. aug. 12. 12:03
1/6 anonim válasza:
Nem, mert a tárhelynél azt is figyelembe kell venned, hogy az bruttó. Ezt úgy értem, hogy a tárhelyből elvesz maga az Android+EUMIU (Huawei saját felülete)+alap alkalmazások+blodware ezek ~7 GB-ot foglalnak el.
Ez én esetemben egy képnek és zenémnek az átlagmérete: 3MB és 6 MB.
És így nálam 350 zene és 1500 kép, 6,6 GB-ot foglalna .
Így nagyon szűkös lenne.
Mindenképp 32 GB-os tárhelyes telefonra szavazok.
Ui.: p8 lite-ot nem vennék, mert az már lassan kezd kiöregedni.
2/6 anonim válasza:
15 GB tárhelyes telefont már ne vegyél. Eljárt felette az idő
3/6 A kérdező kommentje:
#1 elirtam ott p9re gondolok nem p8ra
Es ha a zeneket es kepeket mind sd kartyara rakom?eddig is ugy csinaltam
2017. aug. 18. 00:43
4/6 anonim válasza:
ha mind oda rakod akkor persze elég.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy átlag .flac zene akár 100MB is lehet. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2017. aug. 18. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!