Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen készülékkel tudhatnám...

Milyen készülékkel tudhatnám biztonságban édesanyámat? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
Édesanyám stroke-t szenvedett el, de szerencsésen felépült, mert éppen otthon voltam amikor történt. Sajnos, ha rosszul van, akkor annyi ideje sincs, hogy telefont ragadjon, nemhogy tárcsázni is tudjon. Egy olyan kicsi, egygombos, egyszerű készülékre lenne szükségünk, mint régen a személyhívók. Nem szeretnénk beszélni egymással, csak egy csipogással jelezne nekem, amikor munkahelyen vagyok, hogy rendben van. Van ilyen készülék??

2017. aug. 3. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen messze dolgozol? 15 méter? Mert arra jó egy csengő, vezetékkel. Ha már nagyobb távolságot kell áthidalni, arra legmegfelelőbb egy telefon.
2017. aug. 3. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:

SOS gombos telefon:

[link]

2017. aug. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!