Biztonsagban a viz alatt a Samsung Galaxy A5 2017-el?
IP 68
Nyugodtan berakhatod a vízbe.
Erős vízsugárnak és mély víznek ne tedd ki.
Én megkockáztattam és használtam sós vizű tengerben.
Nem lett baja, csak azt írta hogy vizes a csatlakozója és addig nem töltött míg meg nem száradt.
Nem tudom hogyan érzékeli, de sokáig nem engedett tölteni emiatt.
Ja, meg utána a sót le kellett mosnom róla. Ami nem nehéz, olyan a burkolata hogy könnyen tisztán tartható.
Ilyen tokom van, csak az ebay-ről 800 forintért, ez elég jól rácuppan, és vannak dugaszok rajta a csatlakozók részére.
én akkor használnám nyugodtan, ha a gyártó vállalja érte a felelősséget.
legtöbb esetben persze amiatt áznak be az ilyen telók, mert a user nem zárta le megfelelően a csatlakozókat, na de mi van akkor, ha a user 110% biztos abban, hogy 3x is átnézte, és tényleg lezárta, mégis beázik? meg sokszor az illesztéseknél, elég volt egy párszor az ilyen nyári melegben kivinni a 35 fokba, utána meg bemenni vele a 20 fokos épületbe, de erre is figyelmeztet a gyártó, hogy használat során veszíthet a vízállóságából...kérdezőnél ez talán nem áll fenn, mert még új a telefon, de én azért fenntartásokkal kezelném a dolgot, hiába van minősítés róla, hisz azt laboratóriumi, lehető legideálisabb körülmények között tesztelik, ahol nincs második vagy harmadik befolyásoló tényező, mint hétköznapi használat során.
Sony xz-vel csinalok kepekeket víz alatt.
Max 20-30cm
Szabvány okkal szól úgy, hogy fél óra.
Ezen semmit nem lehet és kell ledugózni.
" mert a user nem zárta le megfelelően a csatlakozókat, na de mi van akkor, ha a user 110% biztos abban, hogy 3x is átnézte, és tényleg lezárta, mégis beázik?"
Az S5-öm nem kell ledugózni, eddig semmi baja sem lett a vizes (alámerülős) használattól.
A lényeg hogy olyan alkalmazás kell, ami a képernyő érintésével fotóz, mert vizesen az érintőpanel használhatatlan. Ahogyan az ujjlenyomat feloldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!