Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telót ajáljátok egy 22...

Melyik telót ajáljátok egy 22 éves srácnak és miért? (max30000-ért)

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:

attol függ milyet szeretnél?

érintőképernyőset vagy sem

mir akarod hazsnálni?

kell gps? wifi? sok hely bele?

2010. máj. 23. 09:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Minnél feelingeseb legyen:)
2010. máj. 23. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaz 5000Ft drágább de megéri ha villogni akarsz a haverjaid előtt: iPhone Klón ;)

[link]

2010. máj. 23. 10:29
 4/9 anonim válasza:

Én a Nokia N95-öt ajánlanám! Bár már "régi" telefon, de még mind a mai napig megcsodálják, mivel megbízható és nagyon jó telefon. Van benne GPS és WiFi is. és már 25 ezer körül találsz! ajánlom a vaterán nézegesd!

Ha netán emellett döntesz akkor a sima N95-öt válaszd ne a 8Gb-t. Mert az elég sokat rakoncátlankodik, viszont a sima elkezeli a 8 gigás kártyát is!

2010. máj. 28. 09:29
 5/9 anonim válasza:

LG POP !!!!

Férjemnek is meg nekem is az van és nagyon szeretjük ...jó képeket csinál és király az egész!!!

2010. máj. 28. 18:20
 6/9 anonim válasza:

Szerintem meg ahogy hallom az érintős nem a legjobb, mert akár a táskában felhívhat bárkit-bármit.

állítólag nem lehet jól kezelni!

nekem LG 330AT-van!

2010. máj. 28. 19:19
 7/9 anonim válasza:
Valóban az a fontos mire szeretnéd használni telefonáláson kívül.Érdemes nézegetni pl.Webshopba,ahol minden adatot megtalálsz a készülékekről.Nekeméríntőképernyősöm van,de letudom zárni a gombokat,így nincs lehetősége a véletlenszerű hívásokra.
2010. máj. 29. 08:11
 8/9 anonim válasza:

[link]

Nézd meg ezt az oldalt

Ja és vateráról meg hasonló oldalakról sztem telót ne vásároj. Újonnan sztem jobban megéri.

(Erről az oldalról ajánlom pl a Nokia 5310 et ami 29 849 Ft)

2010. máj. 30. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
iphone klónt nehogy vegyél inkább egy normális nokia vagy LG nekem eredeti iphonom van nagyon meg vagyok vele elégedve egy klón meg kb 1 hónapig bírja azt anyyi
2010. júl. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!