Digi, T-home, vagy Upc? Melyik sat tv-t ajáljátok? Vagy inkább vegyek egy okosítható beltérit, ami állítólag mindent fog? Van valakinek, tapasztalatok?
A tücsök eszi a mézet te tudatlan mondja Győzi Bejának....
Vagy inkább vegyek egy okosítható beltérit, ami állítólag mindent fog?
Nekünk van ilyen gépezet..DigiTv kóddal a többi pedig CCCammal működik de nagyon bonyolult,a DigiTv-t nem sokára nem lehet ingyen nézni kóddal..
Van T-Home Iptv-nk ajánlom
:)
12/F
Diginél ugytudom nicn svisszapörgetés, de amúgy felesleges sose használtam. T-home az annyiól szemét cég hogy drága, a UPC meg megint mert ugyebár ő a netét korlátozza, igaz itt csak a TV-ről van szó, de gondolom lenne neted is ugyanattól.
Ha választhatnék akkor Digi KÁBEL.
Második a T-home, utolsó a UPC.
Második első vagyok a T-Home nem szemét nem drága neked nincs pénzed
5MBIT net
Telefon
60 TV csati
Visszapörgethető,megállítható,videótéka
10.000ft alatt?
Multkori számlám 10.400Ft
Mondom csak neked nincs pénzed
12f
Azért talán nem 12 évesen kellene megmondani ,hogy kinek van vagy nincs pénze. A többi szolgáltatóhoz képest a t-hóm a legdrágább és a leg lassabb/legkevesebbet is ő adja.
Lehet ,hogy beton stabil a jel meg minden ,de akkor is annyi pénz nem ér. csak 6000a tv amin alig van pár normálisabb csatorna.
Te szdsájbakúrt ondóvdsezdseték, nem érsz többet, mint egy kis gesci amit elledsptek a dögldsdsegyek, kurvdsádsra seggbebasznádslak a seprőnyédsllel! Hogy a huldslamosó szárítsa le a fardskadat!
Olyan csúnya vagy, hogy andsyád is csak azért simogasdtdsott kiskorodban, hogy a testvéred ne féldsjen tőled !!!
Utóirat: Nehogy a szemdsem elé kerülj, mert kitépem a bdseled és arra akassdzdtalak fel!
Nekem t-home van itthon tv meg internet. A tv az fasza semmi gond nincs vele. Az internetről meg inkább ne is beszéljünk. Kb minden 2. nap van olyan, hogy a sávszélesség leesik 20-50 kb/sec-re. Plussz a többi szolgáltatóhoz képest elég drága. A digiről csak jót hallotam, szerencsére nemsokára elérhetővé válik nálam is.
Ui: t-home-os optinet az már teljesen megéri az árát, de ugye az sincs mindenhol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!