A OnePlus alapszoftverei mind Google-dolgok, csak a gyártó által módosított felülettel?
A Oneplus eszközökön úgy tudom, cyanogenmod valamilyen módosított verziója fut. Ez a legelterjedtebb, legstabilabb custom rom alapja. Úgy látom, oxygenos jön gyárilag, ez egy nagyon elterjedt custom rom.
Gyakorlatilag egy stock android élményt ad, a google alkalmazások pedig rendszeres security update-ekkel együtt innen lehetnek, gyanítom, integrálva a rom-ba - újabban sokan adnak ki így, hogy kettő helyett csak egy zip-et kelljen flash-elni:
Flash-elhető bármilyen androidos eszközre, csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő verziót töltsd le. Egyébként igen, minden gyári google alkalmazás, a google szervereivel szinkronizál, hozzám hasonló flash-aholic emberek előszeretettel kísérleteznek velük.
Igazából skinezve sincsenek.
Az Oneplus gyakorlatilag gyári android rendszert ad, kiegészítve 1-2 apróbb kényelmi funkcióval.
Hello, nekem tegnap jött meg a 1+5, úgy képzeld el kb, hogy van rajta egy Galléria, egy fájlkezelõ és egy Community app, pár extra beállítás (pl Pocket mode), ezeket leszámítva pedig szinte teljesen stock minden.
A telefon, sms és óra szerintem nem ugyanaz mint ami a Nexusokon van de kb pont ugyanolyan jól néznek ki/mûködnek, a Naptár az stock google calendar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!