Milyen telefont vegyek?
Elvárások
-max. 70000ft
-android (min 5. verzió)
-samsung, huawei (,sony, nokia)
- min. 8 GB hely
-lehetőleg:
-nagy kijelző
-jó kamera
Előre is köszönöm!
Amit 70-ért kapsz függetlenül huawei:
Megmondom őszintén, mikor megláttam, csalódtam, más gyártók ennyiért többet adnak :( Ezt kerestem meg először, ebből kiindulva Samsungot, Nokiát nem is érdemes ennyiért venni, a nevet fizeted meg náluk, és a névvel nem adnak annyival többet, mint amennyit elvisz pénzben.
Viszont ez is Huawei, í Honor elnevezés valójában a termékkategóriát jelöli, ár/érték arányban nagyon jónak számít:
Amit 70-ért kapsz Xiaomi (kevéssé ismert gyártó, mostanában tört fel, de nagyon érti a dolgát)
(kicsit magam felé hajlik a kezem, én ilyet vettem fél éve, és imádom, legnagyobb erőssége a teljesítmény mellett az akku, egy töltéssel simán elbír két napot intenzív használat mellett is)
Erről nagyon jókat olvastam:
Viszonylag sokáig támogatnak egy eszközt szoftveresen, a kategóriájában jónak számít a kamerája is.
Szolgáltatónál hűséggel ennyiért nyilván erősebb telefont hozhatnál ki, kérdés, ragaszkodsz-e egy szolgáltatóhoz, díjcsomaghoz.
Moto G5 Plus +1.
Legalábbis én mindenképpen azt venném, Stock Android és a kategóriáján belül jó kamera, megfelelő szoftveres támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!