Hauwei vagy Samsung telefont vegyek?
Arra lennék kíváncsi melyik a megbízhatóbb márka?
Ti melyiket ajánlanátok?
Persze típustól függ.
De szerintem a Samsung komolyabb márka mint a Huawei.
Jobb az anyaghasználat, stb.
Jobb szerintem.
az első válaszoló nem ért hozzá.
Mondj szériát én meg elmondom melyiket éri meg. ill az is fontos hogy tudj kompromisszumokat kötni. pl ha fontos a nagy tárhely, sok ram, de megelégszel egy átlagos kamerával akkor xiaomi.
Nekem Huawei van (P7), és nagyon elégedett vagyok vele, viszont az akksija haldoklik, így mindenképp megérett a cserére, de állandó használat mellett 2 év után ez minden telefonnál normális. Anyukámnak és a húgom barátjának is volt anno Samsung (Star 3 és Galaxy S4 Mini), és állandóan szenvedtek vele, telefonálásnál nem volt normálisan érthető hangzás a szalagkábel hibája miatt.
A Huawei-nél kevésbé kell megfizetni a márkát, így általánosságban sokkal jobb az ár-érték arányuk, persze ez attól is, hogy konkrétan melyik típusok, vagy hogy mennyi pénzed van rá és mik az igényeid!
Volt samum(S3) es most huaweim(GX8)
Paromnak A5 van jelenleg.o samsung manias.
Pedig sokkal tobb a baj vele.amit mar irtak.telefonalaskor sokszor alig erteni amit mond.lefagy,keves a tarhelye a memoriaja.
Nekem regen volt az S3 om,1 ev alatt tonkre ment benne az aksi,a kijelzo,a kamera.
Volt kozben Lg m(G2) majd lenovo(vibe z 2pro)
Eddig a huawei a legjobb.ezzel meg nem volt semmi gondom.mar 1 eves.
Tokeletesen mukodik az elso naptol.
Ezek alapjan en szemely szerint huaweit mondanek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!