Milyen telefont vegyek 50-100000ft-ig?
Figyelt kérdés
Dióhéjban, a család úgy állapította meg, hogy én vagyok a legalkalmasabb telefon választásra.
Sajnos én már kb egy éve nem nagyon követem a piacot, nem nagyon vagyok képben melyik gyártónak mi a jelenlegi felhozatala.
A lényeg:
-80. évesnek kéne
-jó kamerával
-jó akkuval
-semmi nagyigényű appot nem kell majd futtatni
-nem árt ha bővíthető
-lehetőleg minél hosszabb távra.
a fent említett büdzsével.
A "minek ilyen öregen okostelefon" válaszokat kérlek hanyagoljátok, már rég be szeretnénk vonni az öreget a 21. századba!
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. jún. 26. 22:15
1/2 anonim válasza:
Itt találsz nagyon jókat.
2/2 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 4 Prime, xiaomi mi5, Huawei p9, honor 8, meizu tájékán is körbenézhetsz. Samsung okostelefon se rosszak, HTC-k se, igazából manapság már 70.000-ért olyan telefonokat lehet kapni amik mindenben felülmúlják az igényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!