Ti melyik telefont vennétek 120-140 ezer forint körül?
A teljesen maximum az 150. Mit gondoltok a Xiaomi MI6-ról? Úgy tűnik az lenne az egyik legjobb választás, azonban még mindig a pre-order áron van. Az LG G6 kb. november, decemberig mennyire lesz drága? Mennyit esik az ára? Nem szeretnék iPhonet vagy Windows-os telefont, tehát marad a jó öreg tojóhibriddroid.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Amúgy számomra érthetetlen hogy a Xiaomi annyira tojik az Európai piacra hogy +ba egy 0.5 dollárt nem fektet azért hogy az Európai piacra is tökéletes legyen minden szempontból...
Én értem hogy annyi megrendelés van, hogy gyártani nem tudnak eleget, de éppen itt Európába lenne piaca annak hogy a vásárlókon kicsi különbözetet nyerjenek.
2-3 év Redmi használat után ha elégedett lennék vele, tuti hogy belefektetnék egy Mi-re is :\.
Amúgy a telló teljesítményben még az Iphone 7+-al és a Galaxy s8-al is simán vetekszik. Csak hát feleannyiba kerül, szerintem kiváló választás lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!