Milyen telefont 100-150. 000 forint között aminek jó a kamerája?
Nekem G5 SE van. Olcsó, de a kamerája olyan, hogy besz**as. iPhone 7-nek, Galaxy S7-nek a kameráját agyon veri, mindezt mondom, úgy hogy összehasonlítottuk.
Persze egy iPhone 7 Plus, meg talán a Huawei P10 biztosan veri ezt is, meg az idei zászlóshajók többsége is (de azok már nem 100-150 ezrek).
120 ezerért vettem, úgy, hogy a kamera volt az egyetlen szempontom. Nem csalódtam.
Ennyiért kapsz jo fotómobilokat. Nem, egyik iPhone sem az. Az iPhone gyári kamera-alkalmazásában szinte semmit nem tudsz állítani. A Oneplus 3 T nagyon jó telefon, és a kamerája is jó, de nem annyira, hogy a legjobbak között legyen. Huawei P9, és a Honor 8 nagyon jó, ha fényképezésről van szó, de videófelvétel terén hagy maga után némi kívánnivalót: max felbontás a FHD.
A legjobb amit kaphatsz ennyiért, az a Samsung Galaxy S7 (nem tudom, újon pontosan mennyiért mennek, lehethogy picit a leírt kereted felett van, de fényképezésre és kamerázásra a mai napig az egyik a legjobbak közül). 4K videófelvétel, PRO mód, optikai képstabilizálás, és sötétben nagyjából olyan képeket tudsz lőni, mint ahogy szabad szemmel látod az eseményeket. Nagyon gyorsan zoomol, és jól kezeli a hirtelen fényváltozást.
Itt van jobboldalt a lista, amit profi fényképészek állítottak össze profi szempontok alapján.
Viszont azt tapasztalatból elmondhatom, hogy a G5 kamerája jobb, mint az S7-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!