Ha 4-5 évre szeretnék okostelefont venni nyár végén, akkor jó választás egy Honor 8?
Annyira értek a telefonokhoz, és olvastam is rengeteg tesztet (magyart és külföldit egyaránt), hogy tudjam, nagyon jó ár-érték aránya van ennek a telefonnak. De 4-5 évet kibírna vajon?
Amit 3 éve vettem telefont 40 ezerért (akkor ez volt a flottán belül akciósan, tehát amúgy drágább lett volna), az már szép lassan kezdi feladni. Emiatt arra gondoltam, hogy most inkább áldoznék az uj telefonra többet, hátha több évig bírja majd a strapát. Vagy már magasabb árkategóriás telefont sem éri meg venni hosszutávra?
Egyébként én nem szoktam leamortizálni a telefonokat, vigyázok rájuk, telefonálni, zenét hallgatni, fotózni szoktam velük, valamint néha internetezni, vagy 1-2 egyszerűbb játékkal játszani néha. Tehát nem gyentelném folyamatosan.
Mi az a gyentelés?
Csak en nem tudom
4-5 évig maximum egy iphone marad használható sebességű.
Egyébként arra felhívom a figyelmed hogy a rendeltetésszerű használat nem csökkenti az élettartamát. Tehát attól nem megy hamarabb tönkre ha játszol rajta.
Ez érdekes. Egy barátom egy HTC-t vett még 4 évvel ezelőtt, 110 ezer Ft-ért (amgy 130 lett volna), és még mindig tökéletesen funkcionál neki, csak kicsit ütött-kopott mert néha napján elejti.
Iphone-t semmiképpen sem szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!