Adidas Superstar vagy Nike Roshe Run?
Tanév kezdete óta gyűjtögetek egy cipőre,amit alapvetően nyárra/jó időre szánnék. Az nem érdekel,hogy egyesek szerint ezek 'tömeg' cipők,illetve az sem,hogy valaki szerint már kimentek a divatból.
Az lenne a kérdésem,hogy melyik a tartósabb cipő,melyik bírja tovább a(z akár mindennapos) viselést? Valamint melyik cipő kombinálható jobban a ruhákkal?
A superstart fehér színben szeretném,rózsaszín csíkokkal,A roshe run-t meg fekete színben,amin fehér a pipa.
15/L
Én a Roshe Run mellett döntöttem, abból is az újabb fajta mellett.
Nekem a superstar csak fehér színben tetszik fekete csíkokkal, és korábban már volt hasonló fazonú fehér cipőm, elég hamar mocskolódott, és nagyon látszott rajta, így úgy voltam vele, hogy marad a nike feketében :) Azóta állandóan az van rajtam, minden egyes nap, és imádom, nagyon kényelmes, olyan, mintha felhőkön járnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!