Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 5.5 colos telefon az nagyon...

5.5 colos telefon az nagyon nagy? Vélemények?

Figyelt kérdés

Kényelmetlen így elsődleges telefonként egy ekkora lapátot használni? Elfér a zsebben? Olvastam hogy az 2 kezes használatra van tervezve, de én a 4.5 colos telefonomon is 2 kézzel gépelek mert gyorsabb.. Mennyire kirívó ha valaki egy ilyen phablettet használ? Nem néz ki idétlenül?

Tudnátok mondani olyan helyzeteket amikor kényelmetlen az ekkora méretű készülék? (konkrétan 151x76x8.1 mm -es telefont szeretnék venni).

2017. máj. 28. 15:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem volt 6colos lenovom.siman hasznaltam egy kezzel is ha epp kellett,mivel le lehet kicsinyiteni a kijelzot....

Ahogy a most 5,5colos huaweimen is le lehet,de ezt anelkul is tudom 1 kezzel hasznalni.

Attol is fugg,hogy mire hasznalnad.en ezen elek,nem hasznalok laptopot,tabot semmit.ezen nezek filmet,ezen netezek,fotozok mindent.

Nem feltetlen a kijelzo merete szamit.a lenovom hiaba volt nagyobb kijelzos,kulso meretben kb a mostanival egymeretu volt.alig volt kavaja,szinte nulla.

Ezen viszont marha kenyelmes,hogy az ujjlenyomat olvasoval fel tudom venni a hivast,le tudom huzni az ertesitesi savot.ezek miatt mar nem kell akrobatikazni.

2017. máj. 29. 06:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Legegyszerűbb, ha elmész egy plazaba és bemész néhány boltba ahol vannak kirakva telefonok. Keresel egy 5,5" osat és kipróbálod, hogy számodra mennyire kényelmes. Szerintem nagy, nekem az 5" az éppen belefér kategória. De akinek nagy keze van, hosszú ujjakkal annak lehet simán kényelmes az 5,5".
2017. máj. 29. 08:59
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem nagy, sőt gyárthatnának 6 colost is bőven, 5.5 coll pont kézreáll nálam (iPhone 7+).
2017. máj. 29. 14:41
 14/24 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Aminek még nagyon örülnék, egy Oneplus Compact, csúcs teljesítmény kis telefonban.
2017. máj. 29. 20:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Üzletben megfogdostam 5 illetve 5.5 colos tellókat, és igazából nekem úgy tűnt hogy nem nagy hátrány az a +0.5 col. Zsebbe elfér, s máskor meg úgyis a nagyobb kijelző az előny. 1 kézzel megtudom fogni, s látszatra nem olyan hatalmas a különbség.
2017. máj. 31. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy neked jó legyen. Én hiába mondom, hogy nekem nem jó az 5,5". Ha neked az kényelmes akkor olyat kell venni :)
2017. máj. 31. 22:10
 17/24 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok.

Átlagos méretű kezeim vannak, de ez nekem nem számít, akármekkora telefonnal megbírkózom, csak akarni kell, nálam inkább az számít, hogy túl kicsi ne legyen, vagyis minimum 5". Most például egy Huawei Ascend P7-et használok, a következő pedig amit kinéztem egy Mate 8, vagyis ez egy teljes col ugrást jelent fölfelé a kijelzőben, mégsem ilyedek meg, egy fél másodpercnyi kétely sem volt bennem ezzel kapcsolatban!

2017. jún. 1. 00:44
 18/24 anonim ***** válasza:
De ha már "akarni kelL" az már nem kényelmes. Más kérdés, hogy te a kényelem elé helyezed a nagy kijelzőt annak ellenére, hogy igazából nem kényelmes neked. Gondolom játékhoz, filmezéshez jobb a nagyobb, ezért kötsz kompromisszumot.
2017. jún. 1. 07:52
 19/24 A kérdező kommentje:
Mióta boltba elmentem még jobban összezavart hogy akkor most melyik legyen :\. Én azt láttam hogy a régi 4.5 colos telefonom az kényelmes méretű volt, de az 5 colossal már ugyanott vagyok mint az 5.5-el, még "véglegesen" nem döntöttem :\. Gondolom még senki nem agyalt ilyen hülyeségen ennyit xD
2017. jún. 1. 08:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Az billentett át az 5.5 colhoz hogy még 3000 forintot levágtak az árából, amúgy is kicsivel erősebb mint a kisebb társa, és így már 15.000 ft-vel olcsóbb is.
2017. jún. 1. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!