5.5 colos telefon az nagyon nagy? Vélemények?
Kényelmetlen így elsődleges telefonként egy ekkora lapátot használni? Elfér a zsebben? Olvastam hogy az 2 kezes használatra van tervezve, de én a 4.5 colos telefonomon is 2 kézzel gépelek mert gyorsabb.. Mennyire kirívó ha valaki egy ilyen phablettet használ? Nem néz ki idétlenül?
Tudnátok mondani olyan helyzeteket amikor kényelmetlen az ekkora méretű készülék? (konkrétan 151x76x8.1 mm -es telefont szeretnék venni).

Nekem volt 6colos lenovom.siman hasznaltam egy kezzel is ha epp kellett,mivel le lehet kicsinyiteni a kijelzot....
Ahogy a most 5,5colos huaweimen is le lehet,de ezt anelkul is tudom 1 kezzel hasznalni.
Attol is fugg,hogy mire hasznalnad.en ezen elek,nem hasznalok laptopot,tabot semmit.ezen nezek filmet,ezen netezek,fotozok mindent.
Nem feltetlen a kijelzo merete szamit.a lenovom hiaba volt nagyobb kijelzos,kulso meretben kb a mostanival egymeretu volt.alig volt kavaja,szinte nulla.
Ezen viszont marha kenyelmes,hogy az ujjlenyomat olvasoval fel tudom venni a hivast,le tudom huzni az ertesitesi savot.ezek miatt mar nem kell akrobatikazni.

#7-es vagyok.
Átlagos méretű kezeim vannak, de ez nekem nem számít, akármekkora telefonnal megbírkózom, csak akarni kell, nálam inkább az számít, hogy túl kicsi ne legyen, vagyis minimum 5". Most például egy Huawei Ascend P7-et használok, a következő pedig amit kinéztem egy Mate 8, vagyis ez egy teljes col ugrást jelent fölfelé a kijelzőben, mégsem ilyedek meg, egy fél másodpercnyi kétely sem volt bennem ezzel kapcsolatban!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!