Xiaomi Redmi 4x -ről mik a vélemények?
Egy ilyen tudású telefont keresek viszonylag olcsón és ezt nézegettem.
Mik a vélemények/tapasztalatok?
A teszt alapján nekem bejön:
Erősen gondolkodom rajta, hogy veszek egy ilyen telefont. Csak nem igazán tudok eligazodni rajta. Egyik oldalon azt írják 2gb ram, másikon 3gb, a harmadikon 4gb. Viszont árba nem látom a különbséget. Miértelme, hogy a 2gb is 60 ezer meg a 4gb is ? Elírások ezek ? Azért, ha már rendelek egyet minimum 3gb rammal szeretnék meg 32gb belső tárhellyel, de ez így elég lutri..
Valaki hozzáértő okítson már ki :)
Ja meg a processzor órajel. Hivatalos oldalakon 2Ghz t írnak, de a magyar webshopok 1,4 Ghz t tüntettek fel.
Bocsi a dupla posztért, de ezeket nem igazán értem. Ha már rendelek egy telefont akkor pontosan szeretném tudni a paramétereit nem az, hogy hát vagy 2 giga ram vagy 4, vagy 1,4 Ghz proci vagy 2. :D Amúgy ez 60 ért a hülyének is megéri...
Kevered a Xiaomi redmi 4a -val
annak van 4 mag 1.4 GHz 2GB ram 32 GB tárhely a 4x amit én veszek az 8 mag 1.4 GHz 3 GB ram GB 32 tárhely
Köszi. Én azt kevertem össze, hogy a Note 4x be van Snapdragon 625 chipset (ez a 8 magos 2Ghz proci)
A redmi 4x be snapdragon 435 ami 8mag 1,4Ghz :)
És van belőle 2/16 3/32 4/64 Gb változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!