5.5 colos telefon az nagyon nagy? Vélemények?
Kényelmetlen így elsődleges telefonként egy ekkora lapátot használni? Elfér a zsebben? Olvastam hogy az 2 kezes használatra van tervezve, de én a 4.5 colos telefonomon is 2 kézzel gépelek mert gyorsabb.. Mennyire kirívó ha valaki egy ilyen phablettet használ? Nem néz ki idétlenül?
Tudnátok mondani olyan helyzeteket amikor kényelmetlen az ekkora méretű készülék? (konkrétan 151x76x8.1 mm -es telefont szeretnék venni).
Én 5 col föltöttit nem bírok használni.
4,7 az ideális.
"Kényelmetlen így elsődleges telefonként egy ekkora lapátot használni?"
Én azt mondom, hogy igen.
Nekem OP3T-m van, ráadásul flip tokkal, 1 kézzel örülök ha tartani tudom, plusz buszon, villamoson könnyen kiverik az ember kezéből. Mondjuk nekem tényleg kis kezeim vannak, egy hosszabb ujjú embernek simán kezelhető.
"Elfér a zsebben?"
Elférni elfér, sőt, nekem a régebbi telefonjaim rendszeresen keresztbe fordultak a zsebemben, a mostani meg akkora hogy nem tud. Hátránya mondjuk hogy nem egyszerű zsebre tenni, elővenni ülve, illetve nem tudom pulóver zsebébe, kabát zsebébe tenni, mert félig kilóg, míg a régi telefonom simán elfért. Én nyáron farmer zsebében télen pedig kabát belső zsebébe teszem.
"2 kezes használatra van tervezve"
Egyértelműen. Két kézzel használva nagyon király, de 1 kézzel szenvedős.
" Mennyire kirívó ha valaki egy ilyen phablettet használ? Nem néz ki idétlenül?"
Nem tudom körbenéztél e már az utcán vagy csukott szemmel jársz, de az emberek felének ilyen tepsi van a kezében. Néha elcsodálkozom, hogy az Oneplusom sem kicsi, de 1-2 telefon mellett szinte eltörpül.
Mikor egyik haverom élőben megmutatta az LG G4-esét, külső méretre nem tűnt nagyobbnak max. 5"-nál, noha 5.5" a kijelzője! Szóval kinek mekkora, ha van rá lehetőséged, vásárlás előtt próbáld ki!"
Konkrétan 151x76x8.1 mm -es telefont szeretnék venni, vagyis már lemondtam róla, helyébe egy 5 colos 141.3 x 69.6 x 8.9 mm-s készüléket vennék (xiaomikról van szó amúgy). Az LG g4 az 149x76X9.8 mm, s pl. az S8 az 149x68-as és 5.8 colos.
Nincs lehetőségem kipróbálni :\. Vagyis még régebb kipróbáltam a kisebb változatot, az jónak tűnt. Viszont mostanában már ilyen "exkluzív" kiadás az ami 5 col alatt van, de ez az 5 col jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!