Melyik csúcskészüléket válasszam?
Sziasztok. iPhone felhasználó vagyok jelenleg én is és a barátnőm is 3 éve. Nagyon jó rendszer megvagyunk vele elégedve azonban eljött most egy olyan idő hogy ez nagyon egyszerűnek tűnik és szeretnék egy olyan telefont ami többet nyújt.
Gondolkoztunk az LG G6, S7 Edge illetve a Huawei P10 Készülékeken ezek közül szeretnék választani. E mellet SONY Kategóriából ha tudtok még valamilyen jó készüléket azt is szivesen megnéznénk, várjuk a válaszokat, köszönjük!
Mindhárom jó telefon. A sebességre egyik esetében sem lesz panasz. Más a kezelőfelületük. Azt vedd, amelyik tetszik. A kamerája viszont szerintem az S7-nek a legjobb, főleg gyenge fényviszonyok mellett. A P10 viszont szoftveresen szépen el tudja homályosítani a hátteret, majdnem mint egy komolyabb fényképezőgép. Cserébe a legnagyobb felbontás videófelvételnél "csak" FHD.
Mivel én eddig főleg Samsung telefonokat használtam, és meg voltam velük elégedve, az S7 Edget merem ajánlani. De valójában mindhárom jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!