Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új telefonba gondolkodom max. 50.000Ft-ig.
Amit kinéztem azok a következők:
a) Samsung Galaxy J5 (2016)
b) Huawei P8 Lite
Szerintetek melyik lenne jobb választás? - Ha kérhetem indokoljátok is meg, hogy miért pont azt.
Ha esetleg lenne ezeknél jobb telefon ilyen árkategóriában azt is leírhatjátok, de leginkább ez a két telefon fogott meg.
Előre is köszönöm válaszaitokat.
2017. ápr. 12. 17:08
1/7 anonim válasza:
Ezek közül inkább a Huawei, de az se tökéletes (gyenge az akksija és a kijelző fényereje), 50 ezerért szerintem a Vernee Mars a létező legjobb!
2/7 anonim válasza:
a vagy b közül a Huawei-t venném.
Most azt mondtad volna hogy ez a Huawei vagy Samsung A3, A5, azt mondtam volna Samsung.
De ezek közül szerintem Huawei a nyerő.
3/7 anonim válasza:
50-ért én Iphone 5S-t vennék inkább.
4/7 anonim válasza:
J510, jó akksi , elfogadható kamera , amoled kijelző és jó szoftver.
6/7 anonim válasza:
Iphone 5/5s/5c-t nem éri már meg venni.Azt mondom akinek van az használja ki a végsőkig de már ne vegyen senki olyat.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm mindenkinek a választ.
2017. ápr. 13. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!