Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Ma 1-2 hetes haldoklás után megadta magát a telefonom. Újat szeretnék vásárolni.

Jelenleg két telefon között gondolkodom. A választásban szeretnék segítséget kérni.

Lakótársamnak van egy Sony Z3 Compact telefonja. Volt már a kezemben és tetszik is, jó telefonnak tűnik és lakótársam is azt mondta, hogy nagyon jó és még ő sem gondolkozik a váltáson.

Lenne egy eladó használt Z3 Compact 35000 forintért.

A másik telefon, ami felkeltette az érdeklődésem az egy Xiaomi Redmi 3s Prime.

Nagyon erős hardverek vannak benne. A maga árkategóriájában a legjobbnak tűnik.

Ezekről a telefonokról kérnék véleményeket.

Esetleg ti mit vásárolnátok? Maximum 50000 forintot szeretnék rászánni. (A Redmi S3 Prime kivételt képez a hardvere miatt :D )

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2017. febr. 14. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért a Vernee Thor a létező legjobb, vagy nagyobb akksival a Xiaomi Redmi 4A a 2. legjobb!

Tény, hogy mindegyiket leveri a 3S Prime, az a legjobb közülük, viszont 65 ezer Ft legolcsóbban, 50-ért legfeljebb csak használtan kapsz, viszont az meg szerintem vétek lenne egy ár-érték bajnok telefon esetében! :)

2017. febr. 14. 00:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :D

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek az elterjedettebb kínai gyártók megbízhatóak? Nem lesz a telefon más alkatrészén megspórolva az ár?

Eddig is kínai telefonom volt (iNew L1).

Néha elég érdekes dolgokat csinált.

Például nyáron kifehéredett a képernyő közepe egy körben és nem érzékelt. Gondolom túlmelegedett. Télen olyan volt, hogy kiírta, hogy húzzam ki a töltőt, mert túl hideg van.

Néha becsíkozódott a kijelző és akkor ki kellett venni az akksit és visszarakni. Nagyon gyorsan merült és melegedett. Előlapi kamerával készített képeken fekete foltok jelentek meg, pedig a kamerán nem látszódik semmi kosz.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

2017. febr. 14. 06:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

hali.

Én 1hónapja vettem a redmi 3s-t bnőm nagybáttyának 57ért de ahol vettem sajna már nem igazán elérhető. Ill már csak edigitalnál 65ért de felejtsd el. Pár hónapja jött ki a xiaomi redmi4 prime. Itthon még csak pár bolt forgalmazza pofátlan árakon.

Két dolgot tehetsz. Megvárod hogy eustockra is beérkezzen a telefon ahol olcsón megtudod majd venni. kb 65e ftért valószinűleg.

Vagy megrendeled németországból:

[link]

[link]

57e ft 2-3nap alatt megkapod 4g magyar nyelvvel. Egyetlen baj hogy nem magyar garis...de igazából who cares. Ha meghibásodik itthon se lesz rövidebb idő megjavítani.

Amúgy nekem pedig a 4 prime van.

Iszonyatosan gyönyörű, gyors. Jobb kamera mint a régi xiaomi redmi 3 telómnál. Újlenyomatolvasó sose kattant be.

Több színben világit az értesitési led. Mikor épp mit szeretne értesiteni.

Amit kisporoltak belőle az a hangszoró. Ha zenét hallgatnál v videót néznél telóról akkor az bizony nagyon aljadék lett.:D a 3 primenak is amúgy.

Ezenkivűl semmi. minden okés. A z3 comppactot 35ért használtan meg adja el annak aki veréb.

2017. febr. 14. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!