Melyik telefont válasszam?
Van 3-4 opció:
- Iphone SE (soha nem volt még iphonom de szeretnem kiprobalni)
- Iphone 6s (igazából a 6 on is gondolkodtam de az már túl régi [3 éves lassan] de az ára miatt ez a legutolsó a személyes listámon.)
- One +3 (személyes kedvencem, de a beszerzése szerintem kicsit körülményes számomra.)
- Honor 8 (eddig p8 am volt és szeretnék "kiszabadulni a huawei világából ezért ez is a 6s mellet van.")
Szerintetek melyiket érdemes megvenni ezek közül?
Egyéb ötleteket szívesen várok :)
OnePlus 3T
De én a helyedben megvárnám a következő csúcstelójukat. Én is azt teszem, remélem nem fogok csalódni, és egy briliáns flagship killert láthatunk idén is a OnePlus-tól.
Páromnak One+ 3 van, szuper telefon, gyors, gyönyörű fotókat csinál, megbízható, jól teljesítő telefon, én azt választanám. Netről rendeltük, ráadásul Magyarországon rendeltük, spanyol címre, mert költöztünk, és azt akartuk, mire megérkezzünk, a teló is ott legyen. Ott is volt, pedig a fizetésnél probléma volt ( a bank letiltotta a párom kártyáját, mert külföldi oldalról rendelt, és gondolom, tök fura volt nekik, hogy spanyol létére spanyol oldalról rendel... azelőtt soha semmi gond nem volt ilyesmivel, bezzeg most, indulás előtt igen...)
Így is megérkezett bőven időben, talán egy hét volt, nem emlékszem pontosan.
Szerintem ez ne ijesszen el. Én nem vagyok az Iphone ellen, de szerintem ez a telefon sokkal szuperebb, a szállítási időt meg kibírod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!