Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Van 3-4 opció:

- Iphone SE (soha nem volt még iphonom de szeretnem kiprobalni)

- Iphone 6s (igazából a 6 on is gondolkodtam de az már túl régi [3 éves lassan] de az ára miatt ez a legutolsó a személyes listámon.)

- One +3 (személyes kedvencem, de a beszerzése szerintem kicsit körülményes számomra.)

- Honor 8 (eddig p8 am volt és szeretnék "kiszabadulni a huawei világából ezért ez is a 6s mellet van.")

Szerintetek melyiket érdemes megvenni ezek közül?

Egyéb ötleteket szívesen várok :)

2017. febr. 28. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:

OnePlus 3T

De én a helyedben megvárnám a következő csúcstelójukat. Én is azt teszem, remélem nem fogok csalódni, és egy briliáns flagship killert láthatunk idén is a OnePlus-tól.

2017. febr. 28. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Iphone-al nem lősz mellé, az SE egész korrekt telefon lett, persze ha nem hátrány a kis méret, a 6s-t szintén tudom ajánlani, de csak akkor ha nagyon kicsi a 4" vagy szükséged van mindenképp a force touch-ra és a 2. generációs ujjlenyomat olvasásra. A Oneplus is megállja a helyét ha nincs bajod az androiddal, nekem személy szerint rengeteg bosszúságot okoz, de kinek melyik a szimpatikusabb rendszer, a honor 8-at annyira nem ajánlanám, a többi szerintem jobb, de igazából rajtad múlik, én valamelyik iphone-t ajánlanám ha hosszútávban gondolkodsz
2017. febr. 28. 21:43
 3/6 anonim válasza:
Ismerős a kérdés, en ugyan ezen telefonok kozott vacilaltam 3 hónapon keresztül. Vegul Oneplus 3T lett es annnyira marhara jo, egyaltalan nem bántam meg. Orulok hogy ezt valasztottam. Vegul a csaladban lett egy IPhone 6S, osszehasonlitgattam es azt kell hogy mondjam hogy egyaltalan nem gyozott meg az iphone. Sose cserelnem le a oneplusomat. majd max 3ev mulva egy masik oneplusra. igazabol az lenne a legjobb ha kezbe vehetned es osszehasonlitgatnad melyik tetszik jobban (kulsore, mert hardveresen az oneplus 3t veri a többit) a szállítása egyebkent egyaltalan nem macera. nekem 5napon belul erkezett meg.
2017. márc. 1. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mind a négy jó. Te tudod neked mekkora telefon az ideális. Ha sokat akarsz interneten böngészni vele, akkor az Iphone SE kiesett. Ha egy kézzel könnyen kezelhető, zsebben könnyen hordható telefont keresel, akkor a Oneplus3 esett ki. Nekem speciel a 6s mérete lenne az ideális, viszont az android oprendszer szimpatikusabb. Végül a dizájn, és az ár miatt nálam a Honor 8 felé billen a mérleg.
2017. márc. 1. 11:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is az iphone mérte (6s) lenne az ideális. A telefont igazából fotózásra használnám,böngészés,youtube ilyesmik. Az iphontol "felek" mert eddig csak androidos telefonjaim voltak. Nálam is eddig a one plus a nyero.
2017. márc. 1. 15:58
 6/6 anonim válasza:

Páromnak One+ 3 van, szuper telefon, gyors, gyönyörű fotókat csinál, megbízható, jól teljesítő telefon, én azt választanám. Netről rendeltük, ráadásul Magyarországon rendeltük, spanyol címre, mert költöztünk, és azt akartuk, mire megérkezzünk, a teló is ott legyen. Ott is volt, pedig a fizetésnél probléma volt ( a bank letiltotta a párom kártyáját, mert külföldi oldalról rendelt, és gondolom, tök fura volt nekik, hogy spanyol létére spanyol oldalról rendel... azelőtt soha semmi gond nem volt ilyesmivel, bezzeg most, indulás előtt igen...)

Így is megérkezett bőven időben, talán egy hét volt, nem emlékszem pontosan.

Szerintem ez ne ijesszen el. Én nem vagyok az Iphone ellen, de szerintem ez a telefon sokkal szuperebb, a szállítási időt meg kibírod :)

2017. márc. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!