Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
3 mobil között gondolkodok.
Galaxy s7edge, Huawei p10, Moto Z.
Szerintetek?
2017. máj. 1. 21:16
1/10 anonim válasza:
A Stock android már nem olyan mint régen, most konkrétan bármelyik fork körberöhögi ha van alatta vas, szóval már ez se előny a Moto Z mellett.
Szerintem S7E.
2/10 anonim válasza:
S7E-de igazából ennél jobb akkor már az Iphone 7 plus...
4/10 anonim válasza:
SGS7. A legjobb kamerával rendelkezik a 3 közül. Jó az üzemideje, szerethető kezelőfelület, pulzusmérő, üveg hátlap, legszebb kijelző, és talán a leg egyedibben néz ki.
5/10 anonim válasza:
P10, kamerája agyonveri mindkettőt.
6/10 anonim válasza:
Utolsó: a P10 nem tud 4K-ban videót felvenni, míg az S7 igen, és optikao képstabilizátor is van benne. Továbbá gyenge fényviszonyok mellett vaku nélkül szinte pont olyan képeket készít, mint ahogy szabad szemmel látod a helyzetet. Akkor miben is veri agyon a P10?
7/10 anonim válasza:
#5.Akkor legalább mondanád a Lumia 1020-t, azt még meg is érteném...
8/10 A kérdező kommentje:
Lumiától tekintsünk el ha lehet :D
Igazából a Moto Z csak a modok miatt került be a hármasba.
Nekem is az S7 felé húz a szívem, hiszen a design-ja nagyon jó. Annyi hogy legalább 3evre szeretnék készüléket venni.
Szerintetek az S7edge meddig kapja a frissítéseket?
2017. máj. 2. 17:33
9/10 anonim válasza:
Még 2 évig megkapja a frissítést.
Amúgy nem viccnek szántam a Lumia 1020-t, annak van a legjobb kamerája jelenleg.
10/10 A kérdező kommentje:
Elhiszem de cserébe alig van alkalmazás a Windows marketben, és már nem egy mai típus.
2017. máj. 2. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!