Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan győzzem meg őket?

Hogyan győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan győzhetném meg a szüleimet, hogy vehessek új telefont? Már mondtam neki és nem engedte. Egy iPhone 4-em van.( Saját pénzből vettem ) Azt már nem lehet frissíteni és nem tudok rá alkalmazást telepiteni, mert újabb verzió szukseges. Egy Huawei p8 lite-ról lenne szó, amit saját pénzből vennék. A starmobile-nál kinéztem 45000-ért. Az iphone-t 30000-ért el tudnám adni és 15-ből lenne egy új telóm.

14/l

2017. ápr. 30. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyiküket kibelezed és a másik már engedni fog.
2017. ápr. 30. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mondd a következőket nekik:

-Anya/Apa! Összegyűjtöttem annyi zsebpénzt hogy megvehetek magamnak egy másik telefont.

...

Jelzem,a p8 lite sem fog már "újabb" frissítést kapni androidból.

2017. ápr. 30. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg velük, hogy szükséged van egy új telóra próbáld meg elmagyarázni nekik miért nem jó a mostani.Legyenek normális indokaid.

Ők mit szeretnének mire költsd el a saját pénzed? vagy miért nem tartják jó ötletnek, hogy új telefont vegyél?

2017. ápr. 30. 11:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja, arra költök amire akarok, de ha valamit vennék egyből lehurrog. Pedig azt a több, mint 100000 ft-ot nem csak úgy kaptam, hanem wc-t pucoltam és még sok más hasonló dolog...
2017. ápr. 30. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ha csak ennyi a bajuk, hogy azt hiszik el akarod szórni a pénzt akkor elég ha meg tudod őket győzni, hogy erre tényleg szükséged van illetve, hogy jól meggondoltad mire akarod költeni és nem pillanatnyi hóbort.A mostani telód mióta van meg?
2017. ápr. 30. 11:41
 6/11 Trevor. ***** válasza:
88%
Az iPhone 4-ért sehol sem fogsz 30K-t kapni, örülj, ha valaki ad érte 10-15K-t.
2017. ápr. 30. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Dehogynem. Ismerős most adta el annyiért. És egyébként lenne rá vevő. ;-)
2017. ápr. 30. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
annyiért már normális ember 5-öt kap, ha szerencsés, akkor meg szarrá karcolt 5S-t...20ért még egy 4S-t is nehezen adsz el..max ha karcmentes meg jó az akksija és még legalább 16 gigás, meg független...xd
2017. ápr. 30. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy a szüleid, mindennek van egy határa, és ebbe nem szólhatnának bele akkor, ha megvan rá a saját pénzed, és persze saját magukat hazuttolnák meg, ha már egyszer Ők maguk mondták, hogy arra költöd amire akarod! Na meg aztán egy 14 évest már nem lehet annyira kényük-kedvük szerint irányítani, több szabadság kell Neked is! Ha tényleg a Te saját pénzed, ne kérj engedélyt, egyszerűen szó nélkül vedd meg!

Viszont ha megengedsz egy tanácsot, 45 ezerért a P8 Lite tényleg nem a legjobb választás, inkább Lenovo Vibe K6, Huawei Y6 II Compact, vagy Vernee Thor!

2017. ápr. 30. 17:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:-) Megengedte anyukám. Mégegyszer leültem vele beszélgetni.
2017. ápr. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!