Hogyan győzzem meg őket?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan győzhetném meg a szüleimet, hogy vehessek új telefont? Már mondtam neki és nem engedte. Egy iPhone 4-em van.( Saját pénzből vettem ) Azt már nem lehet frissíteni és nem tudok rá alkalmazást telepiteni, mert újabb verzió szukseges. Egy Huawei p8 lite-ról lenne szó, amit saját pénzből vennék. A starmobile-nál kinéztem 45000-ért. Az iphone-t 30000-ért el tudnám adni és 15-ből lenne egy új telóm.
14/l
Szia!
Mondd a következőket nekik:
-Anya/Apa! Összegyűjtöttem annyi zsebpénzt hogy megvehetek magamnak egy másik telefont.
...
Jelzem,a p8 lite sem fog már "újabb" frissítést kapni androidból.
Beszéld meg velük, hogy szükséged van egy új telóra próbáld meg elmagyarázni nekik miért nem jó a mostani.Legyenek normális indokaid.
Ők mit szeretnének mire költsd el a saját pénzed? vagy miért nem tartják jó ötletnek, hogy új telefont vegyél?
Akárhogy a szüleid, mindennek van egy határa, és ebbe nem szólhatnának bele akkor, ha megvan rá a saját pénzed, és persze saját magukat hazuttolnák meg, ha már egyszer Ők maguk mondták, hogy arra költöd amire akarod! Na meg aztán egy 14 évest már nem lehet annyira kényük-kedvük szerint irányítani, több szabadság kell Neked is! Ha tényleg a Te saját pénzed, ne kérj engedélyt, egyszerűen szó nélkül vedd meg!
Viszont ha megengedsz egy tanácsot, 45 ezerért a P8 Lite tényleg nem a legjobb választás, inkább Lenovo Vibe K6, Huawei Y6 II Compact, vagy Vernee Thor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!