Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betörött a Sony XPeria z1...

Betörött a Sony XPeria z1 compactomnak az eleje. De belülről. Mennyibe kerülhet a javítás?

Figyelt kérdés
Kicsit ideges lettem és beleütöttem egyet. És betörött de nem a külső üveg mert nem érezni ha végig simítom rajta az ujjam. Nem érzékel semmit, magátol benyomódik. Mennyibe kerülhet a javítás?

2017. ápr. 29. 18:40
 1/5 Trevor. ***** válasza:

Maga a képernyő hibátlan? Mármint a színek és maga a kép?

Ha igen, akkor elég a digitezert cserélni.

Kb. 2000FT Aliexpressen egy érintőpanel, 2-3 hét alatt megjön Kínából. Ha értesz hozzá, kicserélheted magad, de elviheted egy GSM boltba vagy szervizbe is, hogy kicseréljék neked.

2017. ápr. 29. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden stimmel színek kép csak. Nem hinném hogy ki tudnám cserélni. Köszi a választ.
2017. ápr. 29. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos az érintőpanel cseréje nem annyira egyszerű, mint

amennyire reklámozzák. Egyszerűbb megvenni a touch+lcd

párost, igaz drágább, de számos kellemetlenségtől megkí-

mél (pl nem tudják normálisan lefejteni a toucht, megrop-

pan, aztán ott leszel egy touch-al, lcd nélkül, vagy por

megy a touch+lcd közé). Így kb 7-8000 ft-ra jön ki, de

sokkal kevesebb a macera vele.

2017. ápr. 29. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez még türhető ár. Köszi. Akkor ha elviszem egy GSMbe akkor kerül ennyibe? Mert én nem bíznám magamra mert nem vagyok tökölős tipus és turelmem sincs. (A törés oka is ez volt) :-)
2017. ápr. 29. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, a szervízdíjjal nem számoltunk, ott horroráron van

minden. Egyszerűbb egy olyan szakembert keresni, aki

ezzel foglalkozik, de magánúton.

2017. ápr. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!