Telenornál adnak lehetőséget cserekészülékre, ha a telefonom rezgőmotor-hibával rendelkezik (sony Xperia Z1 Compact)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek biztosítanak cserekészüléket nemrég óta rezgőmotor-hibával rendelkező, még garanciális Sony Xperia Z1 Compacthoz, amíg javítják? Ez így lehetséges?2017. ápr. 12. 21:34
1/2 anonim válasza:
ha van valami, akkor talán adnak, de nem kötelező, meg adnak egy ilyen ezer éves, alsó kategóriás fost, amit legszivesebben a földhöz csapkodnál :D
2/2 stone8083 válasza:
Én nemrég Debrecenben adtam be javításra a telóm, egy M2-t kaptam cseretelefonként, de ha nincs készülékük nem kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!