Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Digitizer / LCD csere kell?

Bnece Márk kérdése:

Digitizer / LCD csere kell?

Figyelt kérdés

Van egy telefonom aminek betört a képernyője és rendelnem kellene egy új képernyőt hozzá mert nem érzékel semmit sem . Na a kérdés az hogy ugyebár a képernyő érintésre semmit sem érzékel ezek mellett a telefonom képernyője teljesen működik és jó semmi probléma nincs vele . Tehát nekem akkor most LCD-t kellene vennem vagy pedig Ditizert? Mert nem értem interneten meg nekem túl magas angollal írják sajnos nem értem a nyelvet 100%-ba túl sok az ismeretlen szó .

Válaszokat előre is köszönöm!

(Egyébként egy Elephone P9000 Lite-ról van szó)

2017. ápr. 16. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy látom a logika a következő.

Ha csak az érintő sérült, akkor csak azt veszed külön.

Ha a kijelző is betört, akkor minkettőt együtt.

Nyilván ha neked a megjelenítéssel nincs gondod, akkor nem lenne muszáj kijelzőt is venned.

De.

Ezek össze vannak ragasztva.

Az életben nem szeded szét és rakod össze úgy ismét mint ahogyan az gyárilag volt.

Tehát ha nem akarod szivatni magad, komplett cseréled a kettőt.

Vagy csak érintőt veszel, miután találtál valakit aki kicseréli neked normális módon.

2017. ápr. 16. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszodat!

Van egy ember aki be tudná nekem szerelni nekem csak azt kéne eldöntenem hogy melyik kell. :D Tehát akkor a Digitizer jó lenne nem de?

2017. ápr. 16. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Azt már tudod hogy melyik a kijelző, azaz a digitális információból képet megjelenítő folyadékkristályos megjelenítő, angolul Liquid Cristal Display.

Azt is tudod hogy melyik az érintőpanel, azaz az érintést digitális jellé alakító eszköz.

Azt is tudod, hogy külön is kapható, azt is hogy van olyan megoldás, amikor a kettőt együtt árulják, összeragasztva.

Azt is tudod, hogy van aki kicseréli neked.

Megkérdezhetnéd tőle, hogy a lehetséges verziók közül melyiket tudja neked megcsinálni, mennyiért, ezek alapján pedig mérlegelheted a gazdasági, funkcionális és megjelenési sajátosságokat.

2017. ápr. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!