Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak tech analfabéták?

Miért vannak tech analfabéták?

Figyelt kérdés

Én értem hogy nem kell mindenkinek kütyümániásnak lennie és valaki leszarja de azért legyen már egy minimimum. Itt a 20-60 éves korosztályra gondolok. A gyerekek úgy is tudnak mindent az idősektől már nem elvárható. Itt GYK-n is látom hogy valkinek fingja nincs az egészről. Pl.Mi az a lollipop. Azért ha valki kap egy telefont akkor tudjon már róla valamit ne csak a színét meg a márkáját. Sokakban még az a tudat van hogy egy okostelefon(Android) bírja 5-6-7 évig mint annó a nokiák. Szerintem 2-3 évente egy vérfrissítés kell. Itt azokról beszélek akiknek a kezükbe nyomnak egy okostelót hogy nesze b*szdmeg használd holott azt se tudja hogy kell bekapcsolni. Annak igenis ott a gombos telefon. És sokan sírnak az akku idő miatt. Igen b*szki az okos telókat naponta kell tölteni. Ha nem tetszik ott az energia takarékos möd jaaaa hogy akkor nokiává butítod a telont és kidobtál csomó pénzt. Nektek mi a véleményetek?

Bocsánat a csúnya szvakért.

2017. ápr. 27. 16:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 12-13? Mert te még a vesszőket sem ismered, ami alap dolog lenne. Majd rájössz, mikor például az önéletrajzodat századszorra is visszadobják, mert a helyesírásod egy kalap s..r, és anyuci akkor már nem biztos, hogy meg fogja venni a neked a telefonod.
2017. ápr. 30. 19:18
 22/22 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és nem élek a szüleimmel. Abba szerintem ne menjünk bele hogy egy internetes fórumon éled ki a grammar nazi hajlamaidat. Ez az én véleményem.
2017. ápr. 30. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!