Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak tech analfabéták?

Miért vannak tech analfabéták?

Figyelt kérdés

Én értem hogy nem kell mindenkinek kütyümániásnak lennie és valaki leszarja de azért legyen már egy minimimum. Itt a 20-60 éves korosztályra gondolok. A gyerekek úgy is tudnak mindent az idősektől már nem elvárható. Itt GYK-n is látom hogy valkinek fingja nincs az egészről. Pl.Mi az a lollipop. Azért ha valki kap egy telefont akkor tudjon már róla valamit ne csak a színét meg a márkáját. Sokakban még az a tudat van hogy egy okostelefon(Android) bírja 5-6-7 évig mint annó a nokiák. Szerintem 2-3 évente egy vérfrissítés kell. Itt azokról beszélek akiknek a kezükbe nyomnak egy okostelót hogy nesze b*szdmeg használd holott azt se tudja hogy kell bekapcsolni. Annak igenis ott a gombos telefon. És sokan sírnak az akku idő miatt. Igen b*szki az okos telókat naponta kell tölteni. Ha nem tetszik ott az energia takarékos möd jaaaa hogy akkor nokiává butítod a telont és kidobtál csomó pénzt. Nektek mi a véleményetek?

Bocsánat a csúnya szvakért.

2017. ápr. 27. 16:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
90%
Miközben a világ egy másik részén háború folyik, máshol éhezik mindenki, egy fél kontinensen vízhiány van, aközgen biztos ez lesz az égető probléma, kedves Kérdező, hogy miért nem tudják egyesek kezelni az okostelefont.
2017. ápr. 27. 16:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Bovsi az offért de ez volt a kérdés? Szerintem se. Nem egy emberei állapotokkal és politikai helyzetekkel kapcsolatos témába írtam ki.
2017. ápr. 27. 16:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Miaza lolipop ?
2017. ápr. 27. 17:01
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Naja az idősebb korosztály meg joggal kérdezi, hogy ha valaki keni vágja a kütyüket akkor miért nem szorul belé annyi bölcsesség, hogy nem néz hülyének másokat azért mert van valami amit ő tud és mások meg esetleg nem...(.?)
2017. ápr. 27. 17:06
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg megírhatnád már mi az a lollikop? Szégyellem de nem tudom. Igaz, elmúltam 60, és már élnem sem lenne szabad..
2017. ápr. 27. 17:19
 6/22 A kérdező kommentje:
Ájájájájáj valamit nagyon félre értetek. Aki írta hogy 60 év fölött élnie nem szabadba annak csak annyit mondanék hogy az én 72 éves nagyszüleim okostelefon használók. A 60 év felettiektől azért nem várható el mert ők már nehezen szoknak át. És nagyon jöttök a Lollipoppal erre is csak annyit mondanék hogy szerintem nem nehéz megnézni rákeresni a google-n de igaz kevesen ismerik mindenki a jó Yahoot használja.
2017. ápr. 27. 17:42
 7/22 A kérdező kommentje:
És én senkit nem nézek hülyének nekem is vannak hibáim csak a mai világban SZETINTEM ez lenne a minimum hogy akinek okostelefon van a tulajdonában minimálisan is értsen hozzá.
2017. ápr. 27. 17:44
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
A google az ugye olyan, mint az én időmben a Kincses Kalendárium volt. Abba minden benne volt, amit tudni illett.
2017. ápr. 27. 18:07
 9/22 Szirty ***** válasza:
94%

Azért háborogsz ilyesmin, mert be vagy szűkülve.

Nyiss egy kicsit a világ felé, ismerj meg számodra új dolgokat (ne csak új appokat a kircsitelcsire).

2017. ápr. 27. 19:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít amikor valaki képtelen használni a googlet
2017. ápr. 27. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!