Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem?

Melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés

Ezeket néztem ki: Samsung Monte, Samsung Spica, HTC Legend, HTC Hero, Sony Ericsson Xperia X1, Xperia X2, Xperia X10, Google Nexus One, HTC Desire

Melyik van jó ár-érték arányban?

Melyik alkalmas egy 17 éves srácnak?

Most Samsung S5230-am van és kapacitívos telót szeretnék venni!

2010. máj. 14. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Mind1 de HTC legyen.

[bocs, sz.r kedvemben vagyok :S]

2010. máj. 14. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Remélem amarosan jobb kedvre derűlsz!:D Am a Sony Ericssonokat azért íram mert az X1-et pl a HTC csinálta. De nagy valószínűséggel Legend vagy Hero lesz, mert azt dicsérték mindenhol. Max még Sony Ericsson Xperia. De én is HTC-t szeretnék...
2010. máj. 14. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy valakinek van HTC-s tapasztalata? Pl.: Milyenek a telói, a szervízelés milyen, kb mennyire időtálló, ha veszek egy Desiret vagy egy HD2-t 2 év múlva még jó telefonnak fog számítani? Megéri ennyit kiadni egy telefonért? A mostani telómat is fél év után meguntam mert jött a kapacitívos telók korszaka...
2010. máj. 14. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
google nexus one
2010. máj. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!