Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes (kb...

Milyen telefont érdemes (kb egy fél éven belül) vennem? (Egy számítástechnikához nemigazán értő 16 éves lány)

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem igazán értek ehhez, ezért lehet néhol értelmetlen. Normális áron (kb 70-85k körül), 5" (ekkorát, de ennél sokkal kisebbet nem, az a lényeg, hogy kényelmesen elférjen a kezemben) telefont keresek, ami minimum másfél (de inkább 2) évet bír. (ez a telefonom nyáron lesz 2 éves Lumia 640 és semmi baja, szóval vigyázni tudok rá.) Tudnátok segíteni, és elmondani a véleményeiteket/ tapasztalataitokat?

2017. ápr. 20. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5S elmondom miért nem jó ötlet:

Most jelentek meg az új Iphone SE-k és a régebbi, 16-os modell jó árban van most.

Szóval még ez: Iphone SE 16-os.

2017. ápr. 20. 17:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Iphone-t nem is akarok, xiaomirol még nem hallottam, de utánanézek
2017. ápr. 20. 17:32
 13/15 Én vok :) ***** válasza:
Én ezt ajánlom: [link]
2017. ápr. 20. 17:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Elég sokmindenki mondta, ezt a xiaomi redmi 4 prime-ot. Ez kártyafüggetlen?
2017. ápr. 20. 17:57
 15/15 Trevor. ***** válasza:
Amennyiben egy telefont újonnan veszel és nem szolgáltatótól, akkor az kártyafüggetlen. Nekem Xiaomi Redmi 4 Prime van és nagyon szeretem, bár el tudnám viselni, ha a menügomboknak lenne háttérvilágításuk és 4GB ram lenne benne, de ezeket leszámítva ár/érték arányban elég jó. A Note 4 meg ugyanaz, csak 0,5"-al nagyobb.
2017. ápr. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!