Milyen telefont érdemes venni?
Ne foglalkozz az elsővel, az a telefon jóformán egy hónapot sem fog kibírni szaggatás/fagyás nélkül.
Igazából én nem tudok elképzelni egy "kislány" kezében egy 5" feletti kijelzővel ellátott készüléket. Szerintem ez a méret nagy, kényelmetlen lenne neki.
Ajánlom a Sony Z3 Compactot, Huawei P8 Lite, Huawei Ascend P7.
Ezek mind jó telefonok, de az alább felsorolt Huaweiek 5" képernyőátlóval rendelkeznek.
De mondjuk szerintem jobban illene egy iPhone 5s, mivel ennek kisebb a kijelzője, és kényelmesebb volna neki.
Szerintem az iPhone 5s érné meg legjobban ezek közül.
Bár ahogy ismerek egy két gyereket csak menőznek vele
Én amúgy az Xiaomi-kat ajánlom
Lehet, hogy kínai, de a legjobb telefonokat gyártja szerintem: mi4
Redmi note 2
Ezek elég jók az egyik csúcskategóriás a másik középkategóriás.
hülyeség egy 13 éves lánynak iphone 5s-t venni !
Én a helyedben egy iphone 4s-t vennék , 17 éves lány vagyok lassan és nagyon meg vagyok elégedve vele, pedig egy viszonylag régi készülékről beszélünk. Nem 1-2 éve használom , és semmilyen probléma nem merült még fel. Vehetsz neki samsungot , de egy évig csoda , ha kibírja. A Sony és az LG is nagyon jó ! Ebben a 3 márkában gondolkodnék ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!