Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes venni?

Milyen telefont érdemes venni?

Figyelt kérdés
13 éves lányomnak szeretnék telefont venni. Többféle felmerült pl. Iphone 5, Iphone 5s, Sony xperia Z3, Samsung galaxy s6,s5. DE én nem igazán értek hozzá ezért nem tudom eldönteni melyik lenne a legmegfelelőbb. Nem a legdrágábbat szeretném de nem is egy rosszabb minőségűt. kb bírnia kéne 1 évet minimum. Légyszi adjatok tippeket tanácsot szerintetek melyik a legmegfelelőbb egy 13 éves lánynak. előre is köszi a válaszokat! ( bocsi a helyesírási hibákért)

2015. dec. 3. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy újonnan 150 000Ft az i5s, az i5 még olcsóbb.

Nem értem az ilyen embereket, ha ő azt akarja megvenni a lányának, akkor azt veszi meg, jóformán semmi beleszólásunk nincs abba.

2015. dec. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!