Samsung galaxy grand prime-t érdemes megvenni? Emagról rendelném, csak félek. Hogy lesz vaalmi baja, amíg elhozzák vagy lehet rossz állapotban hozzák el. Vélemények az emagról és a telefonróL?
Azt a Samsung Galaxy Grand Prime G531 fehért választottam,mert megvagyok elégedve a kinézetével,kamerájával és azt hallottam,hgoy elég gyors lelefon és kibírja az aksija egyi ideig,és nekem az lenne a fontos egy telefonban,hogy:
-közepes vagy inákbb olcsóbb legyen,ezért megfelelőle a Grand Prime
-az előlapi kamerája jó legyen,mivel a mostani telefonomon nincs első kamera..nemvagyok az a selfie rajongó(na jó de :DD) de azért szeretem,ha van első kamerája..mert így mindig megkellett fordítsam a telefonom..
-gyors legyen és ne akadozzon
-a kinézetéről annyit,hogy fehér legyen,közepes nagyságú vagy nagy és elég vékony
-az akumulátor ne merüljön le 3 óránként,hanem bírja egész napokat is
-a tárhely meg 8 GB legyen,mert az nekem megfelelő ,és amúgyis van memóriakártyám
*legyen vakúja(hátsó kamerán) és jó legyen a mikrofonja
Kb ennyi ,az elvárásom..de már több hete kinéztem magamnak a Samsung galaxy grand prime-t és amikor lesz karácsonyi árkedvezmény,ami már van..akkor megrendelem,és talán honlap vagy honlap után meg is rendelem.És arra lennék kiváncsi,hogy mi a véleményetek a telefonról és az emag.ro(mivel erdélyben lakok) oldalról,hogy megbízható-e?éppségben elhozza az árút? stb..
Előre is köszönöm a válasozkat C:
Gratulálol vettèl egy szar de drága telefont.......
Lehet meg vagy vele elègedve, de aki èrt hozzá tudni fogja miről beszèlek :
540x960 felbontás 5" colon elèg gyenge 220ppi
Lcd Tft ? Az nem túl jó kijelző, inkább amoled vagy Ips
Sem a színek sem a fèny erő nem túl èlethű benne
Mali 400-as gpu ? Kèrlek minden 20ezer ft-os kinai telóba szinte ez van, ès nagyon gyengèn muzsikál
Igen szèp ès jól nèzki kamerája is tiszta.............. Megèrte az 50.000-ft -ot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!