Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 1 GB mobilnet elég egy hónapra...

1 GB mobilnet elég egy hónapra vagy kell 4?

Figyelt kérdés

Májusban ugye kötelező az új díjcsomagok közül választani a Telekomnál.

Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?

Hétvégén mindig wifiről vagyok, kivéve, ha elmegyek itthonról. Suliban szoktam netezni, de leginkább csak híreket, Facebookot stb. Ha van gyors mobilnetem, akkot hetente vagy 3 videót megnézek a suliban. Szerintetek elég az 1 GB 2000 Ft-ért vagy vegyünk 4-et 4000-ért?

(Eddig sokkal kevesebb netem volt, de legalább ha elfogyott, utána lassítva működött.)

2017. ápr. 14. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8 És mivan ha mondjuk nem ért valamit tanuláskor este?Akkor felkelti a társát hogy segítsen neki?Pff...Ott a Zanza Tv és a Videótanár.
2017. ápr. 15. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol tanul? Az erdő mélyén? Este ne csavarogjon, hanem legyen a lakhelyén, wifi közelében. :)

Vagy van még az úgynevezett olvasás is. Videotanár, be ne sz.... :)

2017. ápr. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!