Májusban ugye kötelező az új díjcsomagok közül választani a Telekomnál.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Hétvégén mindig wifiről vagyok, kivéve, ha elmegyek itthonról. Suliban szoktam netezni, de leginkább csak híreket, Facebookot stb. Ha van gyors mobilnetem, akkot hetente vagy 3 videót megnézek a suliban. Szerintetek elég az 1 GB 2000 Ft-ért vagy vegyünk 4-et 4000-ért?
(Eddig sokkal kevesebb netem volt, de legalább ha elfogyott, utána lassítva működött.)
Én vennék 4-et, +2 ezer forint nem vág oda, és biztos kitart hónap végéig akkor is ha masszívan használod.
2017. ápr. 14. 09:11
3/12 anonim válasza:
Nekem speciel bőven elég az 1 giga egy hónapra, az egyetemen és a kollégiumban van wifi, természetesen otthon is. Az öcsémnek viszont "kell" a 4. Elég relatív, hogy kinek mennyire van szüksége. Azért a Spotify elég sokat fogyaszt, lehet, hogy tényleg kéne neked a 4 giga.
2017. ápr. 14. 09:19
4/12 anonim válasza:
Milyen csomagban vagy most? Mert Domino mellé legjobb a Maraton 4 GB. Azt bármeddig használhatod, nem vész el akkor sem, ha nem fogy el 1 hónap alatt.
2017. ápr. 14. 09:34
5/12 anonim válasza:
Attól függ mennyit használnád és mire. Gondolom otthon van wifi.
2017. ápr. 14. 10:05
6/12 anonim válasza:
Bocsi. :D
Szerintem elég az 1GB
2017. ápr. 14. 10:07
7/12 anonim válasza:
A videókra már kevés.
De miért is kellene az új csomagok közül választani?
Ilyen nincs. !
2017. ápr. 14. 11:43
8/12 anonim válasza:
Bőven elég az 1 GB, csak ne nézz videót és kész.
2017. ápr. 14. 12:03
9/12 anonim válasza:
én szerintem nem kell az új csomagok közül választanod csak akkor ha pl szerződést hosszabbítasz. nekem augusztusban jár le a két év, se előtte, se utána nem kívánok váltani addig amig tényleg nem lesz más lehetőség. vagyis ha váltanom kell akkor húzok el ettől a szolgáltatótól mert kruva drága lett. 4000 ft 4 giga netért? hogyne. néztem múltkor hogy mennyit mobilnetezek és pl csak az instagram volt 3 giga...a legkisebb csomag ami nekem minimum kéne is 6000 ft lenne. a mostani meg kb 3300. van benne egy 2300-as hangcsomag és rendeltem mellé egy 850 ft-os korlátlan közösségi opciós netet.
2017. ápr. 14. 12:26
10/12 anonim válasza:
Amíg a régi csomagokat nem vezetik ki a forgalomból, nem kell váltani. Lezárják a csomagot (azaz új ügyfelek nem rendelhetik, de a meglévőek maradnak). Majd ha végleg kivezetik a csomagokat, akkor kell csak váltani.
Ha lejár a hűség, akkor is meg lehet tartani a csomagot, csak kedvezményes készüléket nem lehet rá venni, ahhoz már valóban az új csomagok valamelyikére át kell váltani.
Akár még évekig megmaradhatnak ezek a lezárt díjcsomagok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!