Mobilnet miert nem jott be, mi lehet az ok?
Vernee thor telo,Telecomnal Maraton 500 mobilnet.Direkt azert tettem ra,hogy ha nincs ingyenes wifi is lehessen megnezni a dolgaimat a neten.
Tegnap s varos szelen meg bejott,felora mulva ismet megneztem,beljebb a varosban mar nem jott be a net.
Nem csatlakozott fel valami wifire a városban?
Kapcsold ki a wifit és teszteld.
Erre nem gondoltam.
Lehet, hogy a rendes wifi is be volt kapcsolva, úgy kapcsoltam be az adatforgalmat.
De ha rákapcsolódott nyílt wifire, akkor meg pláne be kellett volna jönnie a netnek ,nem?
Azért nem biztos, mert ha te bármikor felcsatlakoztál egy például "home" nevű wifire jelszóval, akkor ha a város másik pontján lévő szintén "home" hálózatot meglátja a bekapcsolt wifid, akkor megpróbál automatikusan csatlakozni hozzá, mert már volt home nevű wifire rácsatlakozva.
Ilyenkor pedig nem a 4G hálózat lesz előnyben, hanem próbálkozik a wifire csatlakozni, de mivel a jelszót itt nem ismeri, ezért csak bután próbálkozik wifivel.
Ezért mondtam, kapcsold ki a wifit és úgy teszteld.
Ugy oldottam meg,hogy kikapcsoltam meg vissza a telomat.Ugy mar mukodott.
Lehet,h azzal volt vmi baj,mert maskor meg nem csorgott,csak rezgett,ujrainditas utan azis megoldodott.
Azota is ezt csinalja,csak akkor kapcsolja be a mobilnetet,ha elotte ujrainditom...
Vajon miert??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!