Melyiket vennetek meg inkabb?
Egyiket se venném, mindkettő túl nagy lenne nekem. Inkább vennék egy Galaxy S7-et.
A kérdésre válaszolva, inkább az S8+.
Szerintem ez a két legjobb telefon a piacon.
Igazából mindkettőt érdemes.
De ha mindenképp választani kellene, akkor Apple Iphone. Az ios valamivel jobb mint az Android, és maga az apple márka miatt.
De mindkettő top telefon egyébként.
pont 2 komment 2 ellenkezo valasszal :D
Amugy igen nehez kerdes nekem jo az hogy nagy, mellesleg varnek en az iphone 8 al de messze van nekem jelenleg kell mivel az elozo telot leamortizaltam, szoval meg valaki esetleg ? :) az eddigi valaszokat koszonom
Egyiket sem.
OP3T vagy Huawei Mate 9, esetleg P10.
100E Ft körül meg Honor 8
"és maga az Apple márka miatt" - na szerintem pont a márka a legutolsó szempont telefon választásnál (már aki márkától független ember), lényeg hogy ne legyen noname, de azon kívül szerintem mások a fontos tényezők, kinek mi!
Lényegre térve ezek közül én a Samsungot választanám: jobb kijelző (ráadásul a világon elsőként állítható felbontással!), nagyobb akksi, bővíthető memória, az Android nyitott rendszere miatti szabadabb felhasználás, és a jobb ár-érték arány miatt!
""és maga az Apple márka miatt" - na szerintem pont a márka a legutolsó szempont telefon választásnál (már aki márkától független ember), lényeg hogy ne legyen noname, de azon kívül szerintem mások a fontos tényezők, kinek mi! "
én ha írok valahova el is magyarázom egyébként hogy nem az apple a minden, ha nincs apple telefonod "úgyanúgy ember vagy" vagy hogy mondjam, nem dől össze a világ ha nem Iphone-od van.
Csak szerintem akkor is műszakilag az a legjobb telefon, pl. ha belső memóriát nézzük, akkor az apple a csúcs 128 ill. 256 GB-os telefonokkal, de pl. kijelző terén még nem a legjobb, pl. 4k kijelzős Sony Z5, az apple még messze van hogy legyen valós 4k kijelzős telefonja, stb.
De mint márka az apple szerintem komolyabb mint a Samsung.
Nagyon kevéssel de jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!