Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy összegben vagy előfizetősk...

Egy összegben vagy előfizetősként vennétek inkább telefont?

Figyelt kérdés

2017. febr. 18. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy összeg, utólag jobban megéri és a választék is nagyobb.
2017. febr. 18. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy összegben.

Inkább használtat, kártyafüggetlent.

2017. febr. 18. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ.

Én speciel legalább 20 éve ugyanannál a szolgáltatónál vagyok, havidíjas szolgáltatással, így nem okozna gondot így vásárolni. De találkoztam már olyannal, hogy a független telefont a neten olcsóbban megkaphattam volna, mint ahogy bármelyik szolgáltató előfizetés mellé árulta.

Nyilván számít az "járulékos" költség is - vagyis hogy az előfizetés díját és a hozzá kapcsolódó percdíjakat valamint a havi telefonálási szokásaimat ( hossza, a preferált időszak, a hívott hálózatok...)figyelembe véve mennyi lenne a havi díjam, és mennyi lenne ugyanez feltöltőkártyás szolgáltatás esetén.

2017. febr. 18. 10:42
 4/5 Szirty ***** válasza:
100%
Ha előfizetéssel veszed a készüléket sokkal többe kerül.
2017. febr. 18. 11:09
 5/5 Trevor. ***** válasza:
Egy összegben. Én legalábbis csak így vennék telefont, két okból: kártyás vagyok, mivel keveset telefonálok és küldök SMS-t, így nem érné meg nekem az előfizetés. A másik ok, hogy így kártyafüggetlen a telefon, ami nem csak eladáskor jön jól, hanem pl. ha kimész külföldre, bele tudod rakni az ottani SIM kártyát is. Emellett gyakran drágábban jön ki, ha előfizetéssel veszel telefont.
2017. febr. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!